Eskişehir'de kan donduran olay! Boş arsada gözleri oyulmuş 8 kedi ölüsü bulundu

Eskişehir'de kan donduran olay! Boş arsada gözleri oyulmuş 8 kedi ölüsü bulundu

Mahallede her gün geçtiği yoldan geçen bir vatandaş, arsada hareketsiz yatan kediyi görünce hemen kontrol etmek istedi. Arsaya girince kan donduran manzarayla kaşılaştı! Gözleri oyulmuş, karnı deşilmiş 8 kedi ölüsü buldu...

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, hayvanseverleri dehşete düşüren bir olay yaşandı. Çamlıca Mahallesi’nde boş bir arsada toplam 8 adet ölü kedi bulundu. Kedileri bulan 18 yaşındaki Mustafa Efe, hayvanların sıradan bir ölümle değil, bir insan eliyle katledildiğini iddia etti. Efe, kedilerin gözlerinin oyulmuş, karınlarının deşilmiş ve boyunlarının kırılmış halde bulunduğunu belirterek durumu derhal polis ekiplerine bildirdi. Polis, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

"NORMAL BİR ÖLÜM DEĞİL"

Mustafa Efe, 1 Aralık'ta Çamlıca Mahallesi Pazar Sokak’ta, boş araziden geçerken bir kedinin hareketsiz yattığını fark etti. Araziye girdiğinde şok edici bir manzarayla karşılaşan Efe, ilk gün 7, ertesi gün ise bir kedi daha olmak üzere toplam 8 ölü kedi cesedi buldu.

Mustafa Efe, yaşadığı üzüntüyü ve şüphelerini şu sözlerle ifade etti:

"1 Aralık tarihinde buradan geçerken, 7 tane kediyi ölü olarak gördüm. Bu normal bir ölüm değil birinin öldürüp attığı çok belli. Kedilerin gözleri oyulmuş, karınları deşilmiş, boyunlar kırılmış bir şekilde yatıyorlardı. İnsanın öldürüp attığı belli ve hepsi şu noktaya atılmış. Buradan geçerken bir tane kediyi hareketsiz gördüm sonra araziye girdiğimde diğerlerini gördüm. Burada sürekli kediler olurdu, mahalleli besliyordu onları. Bizim mahallemizden birisinin yapacağını düşünmüyorum çünkü buradaki herkes kedileri besliyor. Polise ihbarda bulunduk onlar da işlemlerini yaptı"

Efe, mahalle sakinlerinin sürekli kedileri beslediğini belirterek, bu vahşetin mahallelerinden birisi tarafından yapıldığına inanmadığını ekledi.

POLİS OLAY YERİNDE İNCELEME BAŞLATTI

Mustafa Efe’nin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, ölü kedileri toplayarak detaylı inceleme yapmak üzere Adli Tıp'a sevk etti. Hayvanlara yönelik bu vahşi eylemin arkasındaki fail ya da faillerin bulunması için kapsamlı bir soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN