Hasan Can Kaya Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? İşte Konuşanlar bilet fiyatları

Hasan Can Kaya Konuşanlar'a nasıl bilet alınır? İşte Konuşanlar bilet fiyatları

Hasan Can Kaya'nın hazırlayıp sunduğu 'Konuşanlar' programına seyirci olarak katılmak için internet üzerinden veya Biletix gişelerinden bilet almak gerekiyor. Konuşanlar bilet fiyatları 130 TL ile 200 TL arasında değişirken, programın çekim tarihleri önceden net olarak bilinmiyor. 'Konuşanlar ne zaman çekiliyor' bilgisi için Hasan Can Kaya'nın kişisel sosyal medya hesapları ya da www.biletix.com adresinden yakından takip edilmeli. İşte, Hasan Can Kaya Konuşanlar bilet alma sayfası...

Son dönemin yeni nesil komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın tek kişilik gösterisi 'Konuşanlar' programının biletleri kısa sürede tükeniyor. Ortalama 1 saat süren gösteri sergileyen Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programına Biletix internet sitesinden bilet alınabiliyor.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR'A NASIL BİLET ALINIR?

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına seyirci olarak katılmak için Biletix'in www.biletix.com internet adresine giriş yapmanız gerekiyor. Sağ üst tarafta yer alan, 'Etkinlik, sanatçı ya da mekan arayın' kısmına 'Hasan Can Kaya' yazın.

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programı için bir tarih belirtilmişse, oradan biletinizi online ödeme yöntemiyle alabilirsiniz.

Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programına Biletix şubelerinden bilet almak biraz zor olabilir. Zira, yoğun ilgi gören 'Konuşanlar' programı biletleri çıkar çıkmaz tükeniyor.

Ayrıca Hasan Can Kaya tek kişilik stand-up gösterileri de sergiliyor. 'Konuşanlar' programı ile stand-up gösterileri birbirinden farklı. Bazı kullanıcılar, stand-up gösterilerini 'Konuşanlar' programı zannederek bilet alıyor. Özellikle buna dikkat edilmesi gerekiyor.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Hasan Can Kaya'nın 'Konuşanlar' programı için belirlenen bilet fiyatları değişiklik gösterebiliyor. Ancak ortalama 130 TL'den başlayıp, kategorisine göre 200 TL'ye kadar ulaştığını belirtelim.

HASAN CAN KAYA’NIN KONUŞANLAR PROGRAMI NE ZAMAN?

Hasan Can Kaya'nın sunduğu Konuşanlar programının net bir tarihi bulunmuyor. Biletix'in sitesini ziyaret ederek, programla ilgili tarihleri öğrenebilirsiniz. 'Öte yandan 'Konuşanlar' programının online platform 'Exxen'de yayınlandığını da hatırlatalım.

KONUŞANLAR PROGRAMIYLA İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

* Konuşanlar programında 16 yaş sınırı bulunuyor. 16 yaşından küçükler programa alınmıyor.

* Konuşanlar programının girişinde bilet kontrolü yapılıyor, bileti telefondan göstermek gerekiyor.

* İzleyicilerin koronavirüs salgını dahilinde alınan kurallara uyması gerekiyor.

* İzleyicilerin salona girerken mutlaka maske takması ve etkinlik boyunca maskelerini çıkarmamaları isteniyor.

* Maske takma ile ilgili gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılıyor. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkarılıyor.

* Sosyal mesafe kurallarına uygun bir biçimde hazırlanan oturma düzeniyle etkinlik yapılıyor.

* İzleyiciler bileti üzerinde yazan koltuk numarasına oturmalıdır. Bu kurala riayet etmeyenler yer değişikliğinde ısrar eden izleyicilerin etkinlik alanı dışına alınacağı belirtiliyor.

* Etkinlik başlama saatinin ardından gelen veya etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılmıyor.

* Satın alınan biletlerde iade, iptal ve değişiklik yapılmıyor.

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR BİLET ALMA EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (136)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
136 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN