Acun Ilıcalı krediyi açtı Hasan Can Kaya lüks villa aldı

Youtube'da yaptığı Konuşanlar programıyla ünlendikten sonra Acun Ilıcalı'nın dijital platformu Exxen'e geçen Hasan Can Kaya kendisine lüks villa aldı. 40 milyon liralık villanın kredi senedine kefil olarak Acun Ilıcalı'nın ismi yazıldı.

Konuşanlar programıyla sahnelerde altın çağını yaşayan komedyen Hasan Can Kaya, Güngören'de başlayan hayatına bundan sonra Levent'te satın aldığı 40 milyon lira değerindeki yeni evinde devam edecek.

hasan-can-kaya-1.jpg

HASAN CAN KAYA KİMDİR KAÇ YAŞINDA NERELİ?

Sahnede her zaman 'Varoş bir semtte' büyüdüğünü dile getiren Hasan Can Kaya, son dönemde artan popülaritesi sayesinde turneden turneye koşuyor. Exxen'de Konuşanlar programına devam eden Hasan Can Kaya, kazandığı paralarla gayrimenkül yatırımına yöneldi. Daha önce Acun Ilıcalı'nın Ulus'ta satışa çıkardığı evi annesi adına satın alan Hasan Can bu sefer de paraya kıyıp kendisi için bir gayrimenkül yatırımına imza attı.

hasan-can-kaya-acun-ilicali.jpg

ACUN ILICALI KEFİL OLDU

Konuşanlar prgramındaki seyircilerin cast ajansından toplama insanlar olduğu iddiasına 'İspatlasınlar programı vermeye hazırım' diyerek rest çeken Hasan Can Kaya, İstanbul Levent'te kendisine 40 mllyon lira değerinde bir villa aldı. Bankadan kredi çekerek evi alan Hasan Can Kaya'nın kredi senedine ise Acun Ilıcalı kefil oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (9)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
9 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN