Hasan Can Kaya'dan Konuşanlar programı resti! Hasan Can Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Youtube'da yaptığı Konuşanlar isimli komedi talk-show programıyla kısa sürede geniş kitlelere ulaşmayı başaran komedyen Hasan Can Kaya, kendisi ve programıyla ilgili yapılan asılsız iddia ve ihbarlar yüzünden çileden çıktı. Daha önce seyircileriyle arasında geçen diyaloglar yüzünden eleştiri oklarının hedefi haline gelen Hasan Can Kaya, Konuşanlar programıyla ilgili son iddia karşısında resti çekti. Hasan Can Kaya kimdir, Hasan Can Kaya nasıl meşhur oldu? Hasan Can nereli, kaç yaşında?

Son dönemin popülaritesi hızla artan komedyeni Hasan Can Kaya, Konuşanlar isimli programına gelen eleştiriler yüzünden fena sinirlendi. İstanbul Güngören'de sıradan ve fakir bir ailenin çocuğuyken önce sahne arkasında çalıştığını, yıllarca setlerde üç kuruş paraya bıkmadan usanmadan emek harcadığını her röportajında dile getiren Hasan Can Kaya, tamamen kendisine ait Konuşanlar isimli programıyla ilgili gelen son eleştiri nedeniyle 'Eğer bu iddiayı ispat ederlerse programı vermeye hazırım' diyerek resti çekti.

hasancankayahck-264165491-403898578100043-4725231122626352576-n.jpg

SEYİRCİYLE OLAN DİYALOĞU ELEŞTİRİLERE NEDEN OLMUŞTU

Hasan Can Kaya, son dönemin yıldızı parlayan komedyeni olarak rakipleri arasından sıyrılmayı başardı. Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk, Okan Bayülgen, Ceyhun Yılmaz, Ata Demirer gibi sahnelerin yıllanmış isimlerinin arasından yaptığı Konuşanlar programıyla farklı bir formatta komedi tarzı deneyen ve bunda başarılı olan Hasan Can Kaya, 'Biz birer aileyiz ve arkadaş ortamındayız' şeklinde formüle ettiği işte zirveyi yakaladı. 'Zirveye çıkan dikkat çeker ve oklar üzerine yönelir' kuralı Hasan Can Kaya'nın da başına geldi.

vlcsnap-2022-03-16-13h46m24s902.png

Programda bir izleyicisiyle arasında geçen diyalog yüzünden hakkında olumsuz haberler yapılan ve inceleme başlatılan Hasan Can Kaya, olaylara tepkisini işine dört elle sarılıp daha iyi yaparak gösterdi. Başarısının sırrını "Tek bir neden yok ve hiçbiri sır değil. Çok uzun süre çok çalıştım. Şans yüzüme gülmediğinde de çalışmaya ve kendimi geliştirmeye devam ettim. Bir gün şansım da yaver gidince yılların biriken enerjisi patladı." şeklinde açıklayan Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programı hakkında ortaya atılan son iddia yine gündem oldu.

vlcsnap-2022-03-16-13h59m00s591.png

SEYİRCİLER GERÇEK DEĞİL CAST İDDİASI

Konuşanlar isimli programa gidebilmek, programa canlı izleyici olarak girebilmek için bilet bulmak, Hasan Can Kaya hayranları için adeta bir yarışa dönmüş durumda. Her gösterinin biletleri satşa çıkar çıkmaz tükenen hatta kara borsaya düşen Konuşanlar seyircisinin gerçek izleyici değil cast ajanslarından toplanan insanlar olduğu iddia edildi. Hasan Can Kaya, katıldığı bir programda söz konusu iddianın kendisine sorulmasıyla çileden çıktı. Kaya, 'Eğer bu iddianın gerçek olduğunu ispatlasınlar prgramı ona veririm' restinde bulundu.

vlcsnap-2022-03-16-14h00m20s557.png

HASAN CAN KAYA: REHAVET BENİ BİTİREBİLİR

Her programına ciddi bir şekilde sıkı çalışarak hazırlanan Hasan Can Kaya, bu tarz eleştirilerin değil kendisinin 'Artık ben oldum, bu iş bitti!' şeklinde bir düşünceye kapılarak rehavete girerse bitebileceğini söyledi. Hasan Can Kaya, Candaş Tolga Işık'ın programında sorulan 'Sansür kaygısı var mı?' sorusunu şöyle cevapladı:

Kaygının sonu yok ama yaşamamaya çalışıyorum. Bazen kendime Hasan Can programı fazla kestin diyorum, bunlar yayınlanmalıydı diyorum. Kitle büyüdüğü için taviz vermek durumundaydık. Mizah biraz cüret işidir. Cüretin altını doldurmak gerekiyor. 30 yaşından sonra başarılı olmamım hayırlı tarafı bu oldu. Eskiden olsa kitleyi kaybetmeyeyim diye büyük tavizler verebilirdim. Şu anda uzun vadede beni neyin bitirebileceğini biliyorum. Beni rehavet bitirebilir. Mizah yapma isteğin azalır ve neşeni kaybedersen o mizahçı bitmiştir.

HASAN CAN KAYA: TEZCANLI BİRİYİM

Hasan Can Kaya, hayat ve iş felsefesini "Beni en çok başkalarını aşağı çekmeye yönelik rekabet ortamı öfkelendiriyor." şeklinde açıklıyor.

Hasan Can, 'Kendini eleştirecek olsan nasıl eleştirirdin? sorusuna ise, "Aslında eleştirmiyorum da yüzleştiriyorum diyeyim. Yani onları beğenmediğim ya da onaylamadığım için değil, komik bulduğum için analiz ediyorum. Kendimde en çok tez canlılığımı eleştiririm. Bir sürü işi daha çabuk olsun diye müdahale edip geciktirdiğim olmuştur." şeklinde cevap vermişti.

HASAN CAN KAYA KİMDİR?

Konuşanlar isimli programıyla reyting rekorları kırıp her geçen gün hayran ktlesini artıran Hasan Can Kaya, İstanbul'un Güngören ilçesinde 16 Aralık 1989 tarihinde dünyaya geldi.

Aslen Malatyalı olan komedyen lise yıllarında espiri yeteneğini fark ederek tiyatroya yöneldi.

Yılmaz Erdoğan'ın BKM’de sahnelediği “Çok Güzel Hareketler Bunlar” programında yazarlık yaptı. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Hasan Can Kaya "1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk " dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile 2014 yılında Leman Kültür Beşiktaş'ta stand up gösterileri yapmaya başladı.

KONUŞANLAR PANDEMİ DÖNEMİNDE YOUTUBE'DA PATLADI

2008 -2015 yılları arasında yayınlanan ve Demet Evgar ile Emre Karayel'in başrollerini paylaştıkları “1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk”dizisinde senarist ekibinde çalıştı.

Hasan Can Kaya, 2020 yılının ilk ayında Youtube'da kanal açarak kendi programını yapmaya başladı.

Hasan Can Kaya, “Konuşanlar Talk Show” projesi ile ilk zamanlar hiç izlenilmese de pandemi dönemi ona yaradı ve milyonlar tarafından izlenmeye başladı. Konuşanlar Talk Show programı seyircilerin gönüllü olarak maliyetini karşıladığı özel bir program olarak yayınlarına devam etti. Teknik ekip çalışanları da Hasan Can Kaya'ya inandığı için çok az bir para karşılığında program çekimlerini yaptı. Hasan Can Kaya stand-up yaparak hayatını kazanmaya devam ediyor.

hasan-can-kaya-sevil-ilayda-kocak.jpg

YouTube'da yayınlanan “Konuşanlar Talk Show” programında ünlü isimleri konuk alan Hasan Can Kaya'nın programı 17 Kasım 2020 tarihinden itibaren Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen ile anlaştı.

Hasan Can Kaya'nın aşk hayatından da kısaca bahsetmek gerekirse şunları belirtebiliriz: Hasan Can, bir süre (2,5 yıl) Konuşanlar isimli programın yönetmeni Sultan San ile birlikte oldu. İkili daha sonra ilişkiyi sonlandırma kararı aldı. Hasan Can, aşkın neden bittiğine ilişkin, "Özel bir neden yok, karşılıklı karar verilerek böyle bir yola başvurduk' dese de komedyenin Çeşme'de Sevil İlayda Koçak'la ayne karede çekilen fotoğrafı kafaları karıştırdı.

Filmleri ve Dizileri :

2019 - Seksenler (TV Dizisi) (Ses teknisyeni - 1 bölüm)

2018-2019 - Çocuklar Duymasın (TV Dizisi) (Ses teknisyeni - 23 bölüm)

2018 - Bebek Geliyorum Demez (Sinema filmi) (ses kayıtçısı)

2017-2018 - Aslan Ailem (TV Dizisi) (ses operatörü - 15 bölüm)

2016-2017 - No: 309 (TV Dizisi) (ses operatörü - 65 bölüm)

2015 - Manda yuvası (Sinema filmi) (ses operatörü)

2014 - Uzun Yol (Sinema filmi) (boom operatörü)

2008 -2015 - 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk (TV Dizisi) (Senarist ekibinde)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN