Dünyaca ünlü şarkıcı Türkçe öğrenmeye başladı: Sevgi paylaştıkça artar

Dünyaca ünlü şarkıcı Türkçe öğrenmeye başladı: Sevgi paylaştıkça artar

Türk sevgilisi Alev Aydın ile birlikteliğinden bir çocuk sahibi olan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, Türkçesini ilerletmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı, son olarak sevgilisi ve oğlunun fotoğrafını Türkçe "Sevgi paylaştıkça artar" notuyla paylaşınca sosyal medyada gündem oldu.

Türk sevgilisi senarist Alev Aydın ile iki yıldır birlikte olan ve oğlu Ender Ridley'i geçtiğimiz temmuz ayında kucağına alan dünyaca ünlü şarkıcı Halsey, kariyeriyle olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor.

Oğlu Ender Ridley'in fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşan Halsey, son olarak Türkçe bir yorumla sevgilisi ve oğlunu paylaştı. "Sevgi paylaştıkça artar" notunu düşen Halsey'nin yorumuna Türk takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Halsey'nin yorumundaki nazar boncuğu emojisi de dikkat çekti.

sev.jpg

Dünyaca ünlü şarkıcının Türkçe öğrenmeye çalıştığı biliniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN