Şevval Sam'dan 'Hamilelik' itirafı: Çok istiyordum

Yasak Elma dizisinde gösterdiği performansla beğenilen oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, dikkat çeken bir hamilelik itirafında bulundu. Oğlu Emir Tekin'e hamile olduğu dönemde 9 ay boyunca oğlunun oyuncu olması için Allah'a dua ettiğini söyleyen Sam, 'Dualarım kabul oldu' dedi.

Şevval Sam'ın Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin ile evliliğinden dünyaya gelen Tarık Emir Tekin, Sadakatsiz dizisinin kadrosuna dahil oldu. Oyunculuğuyla dikkatleri üzerine çeken 15 Haziran 1997 doğumlu Emir Tekin'in annesi Şevval Sam, oğluna hamileyken gelecekte oyuncu olması için 9 ay boyunca Allah'a dua ettiğini söyledi.

evvals-am-kimdir.jpg

"BABASINA ÇOK BENZİYOR"

Katıldığı bir programda açıklamalarda bulunan Şevval Sam, oğlu Tarık Emir Tekin'in şimdilerde mesleğine olan tutkusuna ve profesyonelliğine hayran olduğunu söyledi. Oğlu için, 'Babasına çok benziyor, kime benzerse benzesin ama içi bana benzesin' diyen Şevval Sam, bunun nedenini ise oğluyla arkadaş gibi büyümek olarak açıkladı.

evval-sam-yasak-elma.jpg

Sam sözlerine şöyle devam etti:

23 yaşında anne oldum büyüdüğü zaman onunla iyi arkadaş olmak istiyordum. Bana hiç bana benzemiyor ama bana ruhu çok benziyor. Çok entelektüel bir çocuk. Samimi ve gerçek ama bir yandan da aşırı cool. 23 yaşında anne oldum, onunla büyüdüm sayılır. Oğluma hayranlık duyuyorum. O da oyuncu oldu. Bu konuyla ilgili okuması, izlemesi konusunda ayrıca hayranlık duyuyorum. Metin futbolcuydu ama o sanata daha yatkın oldu.

taro-metin-tekin.jpeg

TARO METİN TEKİN KİMDİR?

Tarık Emir Tekin sektörde 'Taro Emir Tekin' olarak biliniyor. Tekin, 15 Haziran 1997 tarihinde İstanbul’da doğdu. Cambridge School of Visual & Performing Arts dahilinde University of Arts London’ın PaPA derecesini bitirdi. Sonrasında RADA Foundation kursunda eğitim alıp, Oxford School of Drama’da eğitimine devam etti. 2019 yılından beri Türkiye’de yaşayan Tekin kariyerine burada devam ediyor. Şimdilerde Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterini canlandıran Emir Tekin, daha önce Emre Şahin'in yönettiği Netflix'te yayınlanan Rise of Empires: Ottoman isimli dizide yer almıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN