Acun ile anlaştı tüm bölümlerini kaldırdı

Acun ile anlaştı tüm bölümlerini kaldırdı

Hasan Can Kaya, "Konuşanlar" isimli talk show programıyla YouTube'da hatırı sayılır bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Daha önce Acun Ilıcalı'nın Exxen dijital platformu için anlaştığı Kaya, programın tüm bölümlerini kaldırdı.

Hasan Can Kaya ve ekibinin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen adlı platformla anlaşması sonrasında 'Konuşanlar'ın bölümleri Youtube'dan kaldırıldı.

Pandemi sürecinde 'Konuşanlar' adlı Youtube kanalında yayımlanan aynı isimli şovla bir anda yıldızı parlayan Hasan Can Kaya, son dönemde sosyal medyada en çok takip edilen mizahçı oldu.

Hasan Can Kaya bir süre önce Acun Ilıcalı ile anlaştığını ve Konuşanlar'ın yeni bölümlerinin Ilıcalı'nın Exxen adlı dijital platformunda yayımlanacağını duyurmuştu.

Anlaşma sonrası 'Konuşanlar' adlı şovunun bölümleri Youtube'dan kaldırıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN