Acun Ilıcalı Exxen'in aylık üyelik ücretini açıkladı

Acun Ilıcalı Exxen'in aylık üyelik ücretini açıkladı

Acun Ilıcalı 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak Exxen isimli dijital platformun aylık abonelik ücretinin 9.90 TL olacağını açıkladı. İlk 7 günlük deneme ise ücretsiz olacak.

Acun Ilıcalı Türkiye'nin yeni dijital platformu olacak Exxen'in aylık abonelik ücretini açıkladı

Ilıcalı'nın yeni dijital platform projesi olan Exxen, 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacak. ‘Türkiye’nin Dijital Platformu’ sloganıyla yola çıkan Ilıcalı, sosyal medya hesabından Exxen'in aylık abonelik ücretinin 9.90 TL olacağını duyurdu. Ilıcalı paylaşımında, 7 gün ücretsiz izleme seçeneğinin de olduğunu belirtti.

EXXEN'DE HANGİ İÇERİKLER OLACAK?

Acun Medya ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu yeni dijital platform Exxen'de yer alacak yapımların resmi duyuruları afişleriyle yapılmaya başlandı.

1 Ocak’ta yayına başlamayı planlayan Exxen'de yer alacak içeriklerin bazıları şu şekilde:

  • Exxen için geliştirileceği öğrenilen ilk proje, Aleyna Tilki ve Cemal Can'ın başrolde yer alacağı bir müzikal dizi olacak.
  • Ali Atay’ın proje tasarımını, Onur Ünlü’nün ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Şeref Bey’ adlı dizide ise Haluk Bilginer, Songül Öden ve Ertan Saban başrolü paylaşacak.
  • ‘Vahşi Şeyler’ adlı 8 bölümlük mini dizide ise Nurgül Yeşilçay, Hazal Türesan ve Selim Bayraktar başrolde yer alacak.
  • İbrahim Büyükak’ın senaryosunu kaleme alıp başrolde yer aldığı ‘İlginç Bazı Olaylar’ ve ‘Zehirli Çiçekler’ adlı iki yapım da diğer Exxen projeleri arasında yer alıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN