Acun Ilıcalı’nın dijital kanalına üç günde 500 bin kişi abone oldu

Acun Ilıcalı’nın dijital kanalına üç günde 500 bin kişi abone oldu

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni platformu Exxen, 3 günde üye sayısında rekor kırdı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ilıcalı, “3 günde 500 bin üyeyi geçtik." dedi.

Netflix'e rakip olması planlanan Exxen platformu 1 Ocak’ta yayın hayatına başladı. Üç gün geçmesine rağmen Exxen platformuna yüz binlerce üyeye ulaştı. Platformun sahibi Acun Ilıcalı, “3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler” dedi.

1 Ocak’ta açılan Exxen platformunun üye sayısını Instagram’dan bir açıklama ile duyuran Ilıcalı, “3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler…Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız” dedi.

Acun Ilıcalı’nın yeni kurduğu dijital dizi-film platformu Exxen, 1 Ocak 2021 itibariyle yayın hayatına başladı.

Sosyal medya hesabından Exxen ile ilgili sık sık açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, platformuna ilk 3 günde 500 binden fazla kişinin abone olduğunu duyurdu. 

“ÇOK EMEK VERDİK..”

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“3 günde 500 bin üyeyi geçtik. Bize inanan izleyicilerimize çok çok teşekkürler. Çok emek verdik, karşılığını böyle almaktan daha güzel bir şey yok. İyi ki varsınız."

Reklamlı ücreti 9,90 reklamsız ücreti ise 19,90 olan Exxen’in ilk 3 günde 500 binin üzerinde abone sayısına ulaşmış olması Acun Ilıcalı’ya 5 milyon TL’nin üzerinde kazanç sağladı.

exxen.jpg

"ASLINDA OLMASI GEREKEN 40 LİRAYDI"

Exxen için “Aslında olması gereken 40 liraydı” diyen Ilıcalı, "Exxen'de 50 içeriğimiz var. Dizilerle birlikte o içeriklerin de haftalık yeni bölümleri eklenecek, böylece her gün yeni birçok içerik gelecek. Biz aslında hiçbir matematik hesabıyla platforma ayırdığımız bütçeyi üyelikle karşılayamadığımızı gördük. Çünkü her şeyi yeniden üretiyoruz. Ücretimiz 9.90 lira. Aslında olması gereken 40 liraydı. Bu noktada da seyirciden anlayış ve destek bekliyorum" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN