Ata Demirer Gazinosu ilk kez dijital platformda yayınlanacak

Ata Demirer Gazinosu ilk kez dijital platformda yayınlanacak

Ata Demirer Yılbaşı Gazinosu Blu TV'de 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00'de ekranlara gelecek. Ata Demirer'in 5 sezondur kapalı gişe oynadığı stand-up gösterisi, BluTV üyelerine özel yılbaşı akşamı izlenebilecek. İşte detaylar...

Yerli online dizi-film platformu BluTV, koronavirüs (covid-19) nedeniyle zor geçen bir yılın ardından insanların evlerinde geçireceği yılbaşı gecesine özel programlar hazırladı. 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 18.00'de Aynen Aynen Yılbaşı Özel ve saat 19.00'da Boom by İbrahim Selim programları izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise merakla beklenen Ata Demirer Gazinosu Blu TV içerik kütüphanesindeki yerini alacak.

BluTV'nin yılbaşı gecesi üyeleriyle buluşturacağı ilk sürpriz, BKM'nin yapımcılığını üstlendiği stand-up, kahkaha, müzik ve komediyi bir araya getiren 'Ata Demirer Gazinosu' olacak.

Ünlü komedyenin hem şarkılar söylediği hem de şakalarıyla izleyicilere kahkaha dolu anlar yaşattığı, 5 sezondur kapalı gişe oynayan programı ilk kez bir dijital platformda gösterilecek.

Ata Demirer'e sahnede Taşkın Sabah yönetiminde bir orkestra ve zaman zaman dansçılar eşlik edecek. Ata Demirer Gazinosu, 31 Aralık 2020 Perşembe günü saat 20.00'de Blu TV'de yayınlanacak.

eqj6iedxiaaec1a.jpg

BLUTV ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Yerli online dizi-film platformu Blu TV'de aylık üyelik ücreti 22,90 TL, yıllık üyelik ücreti 155 TL, yurt dışı üyeliği ise aylık 5.90 euro olarak belirlenmiş durumda. Herhangi bir taahhüdün bulunmadığı dijital platformda, ücretsiz deneme süresi ise bulunmuyor.

Yılbaşına özel olarak, 31 Aralık 2020-3 Ocak 2021 günleri arasında yıllık aboneliğin ayda 9.90 TL olduğunu belirtelim.

BLUTV ÖZEL YAPIMLARI NELER?

2015 yılından beri hizmet veren Blu TV'nin içerik kütüphanesinde yerli birçok dizi ve program bulunuyor. Blu TV özel yapım diziler arasında; Saygı, Behzat Ç. (4. sezon), Alef, Bozkır, Yarım Kalan Aşklar, Masum, 7Yüz, Yaşamayanlar, Çalınmış Hayatlar, Sahipli, Çıplak, Aynen Aynen, Sıfır Bir Adana, Dudullu Postası, Bartu Ben, Dijital Flörtleşme, Pavyon, Ankara Havası, Kafalarına Göre, Afili Dostlar, UltraStories, Bize Gezmek Olsun, 140 Journos (Özel bölümler), Boom (İbrahim Selim) yer alıyor. Öte yandan sadece Blu TV'de yayınlanan yabancı dizileri ve filmleri izlemek mümkün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN