Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin adı ne, yayın tarihi belli oldu mu?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisinin adı ne, yayın tarihi belli oldu mu?

Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni dizisi ne zaman yayınlanacak, henüz belli değil. Fakat, 'Bir Denizaltı Hikayesi' dizisinin çekimlerinin ocak ayı sonunda başlaması bekleniyor. Sadece Netflix'te yayınlanacak dizi, ünlü oyuncunun ilk internet projesi olacak. İşte detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ'un merakla beklenen yeni dizisine dair bilgiler netleşiyor. Netflix'te yayınlanacak bilim kurgu türündeki 'Bir Denizaltı Hikayesi' adlı dizinin yönetmenliğini, Sarmaşık ve Kelebekler filmleriyle bilinen Tolga Karaçelik yapacak.

KIVANÇ TATLITUĞ HANGİ DİZİDE OYNUYOR, YENİ DİZİSİ NE?

'Bir Denizaltı Hikayesi' adlı internet dizisinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ yer alacak. Birinci sezonu 8 bölüm olarak planlanan bilim kurgu türündeki dizi, Mehmet Kurtuluş'un da rol aldığı 'Into The Night' projesinin spin-off'u (yan ürünü) olma özelliği taşıyor.

Şu günlerde Bodrum ile İstanbul arasında mekik dokuyan Kıvanç Tatlıtuğ dizide 'Arman' adlı bir denizaltı araştırma görevlisini canlandıracak. 

BİR DENİZALTI HİKAYESİ KONUSU NE, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çekimlerine ocak sonunda başlanması planlanan dizinin oyuncu kadrosu için görüşmeler sürüyor. Dizinin yayın tarihine ilişkin bir bilgi henüz paylaşılmadı. Sadece Netflix'te yayınlanacak Bir Denizaltı Hikayesi, güneş ışınlarının insanları öldürmesiyle başlayan bir kaos ortamını ekranlara taşıyacak.

BİR DENİZALTI HİKAYESİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Senaryosunu Jason George yönetiminde Cansu Çoban, Atasay Koç ve Sami Berat Marçalı'nın yazdığı OGM Pictures imzalı dizinin ilk bölümlerini Tolga Karaçelik yönetecek. Karaçelik'in geçen haftalarda diziden ayrıldığı konuşuluyordu. Ancak ünlü ödüllü yönetmenin yaşanan krizin tatlıya bağlanmasıyla beraber işinin başına döndüğü öğrenildi. Dizinin diğer yönetmeni ise Umut Aral olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN