Turkcell TV+ Plus nedir, nasıl izlenir? 3 gün boyunca ücretsiz!

Turkcell TV+ Plus nedir, nasıl izlenir? 3 gün boyunca ücretsiz!

Turkcell TV+ Plus nasıl üye olunur, üyelik ücreti ne kadar merak konusu oldu. Binlerce dizi ve film içeriğini barındıran Turkcell TV+, yılbaşında uygulanacak 80 saatlik kesintisiz sokağa çıkma yasağında tüm içeriğini ücretsiz olarak kullanıma açacak. İşte, ücretsiz TV+ üyelik sayfası...

Online televizyon platformu Turkcell TV+, yılbaşında koronavirüs (covid-19) önlemleri kapsamında ilan edilen sokağa çıkma yasağı süresini, vatandaşlar için daha eğlenceli hale getirmek amacıyla 31 Aralık 2020 saat 00.00 ile 4 Ocak 2021 saat 09.00 arasında tüm kanallarını ücretsiz olarak açacağını açıkladı. Tüm Turkcell TV+ kanalları, filmler ve diziler kampanya süresince TV+ abonelerine açık olacak. TV+ abonesi olmayanlar da uygulamayı indirerek hesaplarını ücretsiz oluşturup kampanyadan faydalanabilecek. Ayrıca kampanya kapsamında, Turkcell abonelerine Turkcell TV+ platformunda geçerli 5 GB internet hediye edilecek.

TURKCELL TV+ PLUS NEDİR?

TV+ Plus, Turkcell tarafından piyasaya sürülen bir dijital televizyon platformudur. 150'den fazla yerli ve yabancı kanalı; akıllı telefon, tablet bilgisayar, internet veya televizyon üzerinden izleme imkanı sunuyor. Platformda film kiralama, sosyal TV, interaktif uygulamalar gibi ek hizmetler de mevcuttur. Sosyal TV özelliği sayesinde kullanıcılar programları izlerken yorumlarını anlık olarak çevresindekilerle paylaşabiliyor. IPTV teknolojisiyle iletilen TV yayınları, Turkcell Superonline fiber altyapısı üzerinden 4K çözünürlüğü sunulabiliyor. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun (BTK) verilerine göre 2020 yılı 2. çeyrek itibarıyla Turkcell Superonline altyapısı üzerinden IPTV teknolojisiyle sunulan Turkcell TV+ hizmetindeki abone sayısı 772 bin 450.

televizyon-platformu-4-gun-boyunca-ucretsiz-olacak.jpg

TURKCELL TV+ PLUS HANGİ GÜNLER ÜCRETSİZ?

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ataç Tansuğ, müşterilerinin yeni yılda karantina süresini evlerinde aileleriyle birlikte daha keyifli geçirmelerine katkıda bulunmak için TV+ kanallarını ücretsiz hale getirme kararı aldıklarını söyledi.

Buna göre, 31 Aralık 2020 saat 00.00'dan 4 Ocak 2021 saat 09.00'a kadar Turkcell TV+ Plus'ın tüm içeriği ücretsiz olacak. Ücretsiz içerikten faydalanmak için platforma ücretsiz üye olmanız gerektiğini belirtelim.

Tansuğ, "Önümüzdeki dönemde büyük ekran stratejimizle birlikte müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yönelik olarak sunduğumuz hizmetleri geliştireceğiz ve daha geniş kitlelere ulaşmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

TURKCELL TV+ PLUS DİZİLERİ VE FİLMLERİ NELER?

TV+'ın zengin içerik yelpazesine eklenen yeni diziler arasında, Türkiye'de ilk kez yayınlanacak İngiltere'nin en büyük film ve dizi stüdyosu ITV ile Hulu ortak yapımı "The Sister da yer alıyor. Platforma eklenecek diğer dizilerse Oscar ödüllü ünlü yönetmen Paolo Sorrentino'nun yönetmeni olduğu, başrolünü Oscar ödüllü oyuncu Jude Law'un canlandırdığı 'The Young Pope', 'Louise Doughty'nin aynı adlı romanından 4 bölümlük bir mini dizi olarak uyarlanan BBC One dizisi 'Apple Tree Yard' ve Joan Lindsay'in 1967 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan "Picnic at Hanging Rock" olarak sıralanıyor. Yılbaşında pandemi kapsamında sokağa çıkma yasağının olacağı dört gün boyunca tüm yeni diziler de kullanıcıların keşfetmesi için açık olacak.

TV+'a bu ay eklenecek yeni filmler arasında 2019 yapımı polisiye komedi 'Cinayet Süsü', yine 2019'da Türkiye'de en fazla izlenen yapım olan '7. Koğuştaki Mucize'nin yanı sıra 'Your Name' ve 'Annem' gibi yabancı yapımlar öne çıkıyor.

TURKCELL TV+ PLUS ÜCRETSİZ ÜYELİK EKRANI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN