Nurdan Beşen kimdir, kaç yaşında, nereli? İbrahim Büyükak ile ne zaman evlendi?

Nurdan Beşen kimdir, kaç yaşında, nereli? İbrahim Büyükak ile ne zaman evlendi?

İbrahim Büyükak'ın eşi Nurdan Beşen, sosyal paylaşım sitesi Instagram'da hamilelik pozlarını paylaştı. Aralık 2020'de bebek beklediklerini duyuran çift, henüz cinsiyet açıklaması yapmadı. İşte, Nurdan Beşen biyografisi...

2018 yılında İbrahim Büyükak ile dünyaevine giren psikolog Nurdan Beşen, eşiyle kar altında verdikleri pozları, "Karın keyfini yine çocuklar çıkardı" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. 2 aylık hamile olan Nurdan Beşen'in belirginleşen karnı dikkatlerden kaçmadı.

NURDAN BEŞEN BÜYÜKAK'IN HAYAT HİKAYESİ

1983 yılında Bursa'da dünyaya geldi. İlköğretim ve lise Eğitimini Bursa'da tamamladı.

2008 yılında Haliç Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldu ve aynı yıl Haliç Üniversitesi Genel Psikoloji yüksek lisansına kabul edildi ve 2011 yılında mezun oldu.

Nurdan Beşen psikoloji alanında yüksek lisansını yaptıktan sonra çocuk, ergen ve yetişkin terapisi üzerine eğitimler aldı. Bunun haricinde bilişsel davranışçı terapi eğitimi, EMDR ve travma eğitimi, stratejik aile terapisi eğitimi, oyun terapisi eğitimi gördü. Londra'da bulunan Anna Freud Centre'da Multi-Family Therapy eğitimi aldı.

122912849-740663496660855-8946300511359557847-n.jpg

Çocuklarda Peabody Resim Kelime Testi, Bender Gestalt Görsel Motor Algı Testi, Cümle Tamamlama Testi (Beier), Duygu Durumu Ölçekleri ve WÇZÖ-IV Çocuklar için Zeka Testi eğitimlerini tamamlayarak uygulama ve yorumlama yetkinliği kazandı.

Projektif Testler Derneği'nde Rorschach, TAT, CAT ve Peri Masalları eğitimlerini tamamladı.

2008-2015 yılllarında Sarıyer Aile Danışmanlık ve Eğitimi Merkezi'nde çocuk ve ergenlerle bireysel terapi çalışmaları, danışmanlık, seminer çalışmaları yapmtı

Nurdan Beşen Türk Psikologlar Derneği üyesidir.

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Nurdan Beşen, 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır.

2018 yılında oyuncu İbrahim Büyükak ile evlendi.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @nurdan_buyukak, Twitter'da @nurdanbesen kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN