Gizem Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli? EDHO'ya Didem rolüyle dahil oldu

Gizem Arıkan kimdir, kaç yaşında, nereli? EDHO'ya Didem rolüyle dahil oldu

Gizem Arıkan, ATV'nin uzun soluklu yapımı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde boy gösterdi. Salı günlerinin en çok izlenen dizisinde heyecan sürüyor. Bugüne kadar birçok deneyimli oyuncuya kadrosunda yer veren EDHO, 6. sezonunda da yeni yüzleri ekranlara taşıyor. İşte, Gizem Arıkan biyografisi...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) Didem kimdir, merak konusu oldu. ATV ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi, 6. sezonunda da yükselişini sürdürüyor. Dizinin yeni sezonunda dikkat çeken yeni karakterlerden biri de Gizem Arıkan'ın oynadığı 'Didem' oldu.

EDHO 179. son bölümde neler oldu, hatırlamak gerekirse; Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir. Babası İdris yüzünden Didem'e talip olan ve aldığı olumsuz dönüşten sonra gurur yapan Kaya ise Didem'in peşine düşer. Gözünü karartan Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmayacaktır.

GİZEM ARIKAN'IN HAYAT HİKAYESİ

10 Şubat 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 2021 yılı itibarıyla 27 yaşındadır ve bekardır.

Gizem Arıkan ilk oyunculuk deneyimini 'Aşkın 5 Hali' adlı filmle yaşadı. Daha sonra 'Organik Aşk' adlı filmde boy gösterdi.

Gizem Arıkan oyunculuğun yanı sıra seslendirme çalışmaları da yapıyor. Başarılı oyuncu son olarak 'Yaralı Kuşlar' adlı diziyle ekranlarda yer aldı.

Gizem Arıkan 1.68 metre boyunda, 53 kilo ve kova burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @gizemkio kullanıcı adıyla yer almaktadır.

129647434-215402746908203-7021079185449210749-n.jpg

GİZEM ARIKAN DİZİLERİ

2019 - Yaralı Kuşlar (Meryem)
2021 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Didem)

GİZEM ARIKAN FİLMLERİ

2016 - Aşkın 5 Hali
2017 - Organik Aşk

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN