Barış Kışlak kimdir, kaç yaşında, nereli? Ramo'da hangi rolde oynayacak?

Barış Kışlak kimdir, kaç yaşında, nereli? Ramo'da hangi rolde oynayacak?

Yiğit Özşener, Olgun Şimşek ve Pelin Körmükçü'nün veda ettiği Ramo dizisinden transfer haberi geldi. Ayrılan oyuncuların yerinin nasıl doldurulacağı merakla beklenirken, deneyimli oyuncu Barış Kışlak'ın kadroya dahil olduğu öğrenildi. İşte biyografisi...

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği Ramo dizisi, oyuncu Barış Kışlak'ı kadrosuna kattı. Yiğit Özşener, Olgun Şimşek ve Pelin Körmükçü'nün diziden ayrılmasının ardından senaryonun nasıl devam edeceği merakla beklenirken, yeni transferin ilk gerçekleşti. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'i buluşturan Ramo dizisi oyuncu kadrosuna dahil olan Barış Kışlak, 'Cabbar' karakteriyle boy gösterecek.

BARIŞ KIŞLAK'IN HAYAT HİKAYESİ

1 Ocak 1983 yılında ABD'de dünyaya geldi. Barış Kışlak aslen Konyalıdır.

Lisans mezunu olan Barış Kışlak, ilk oyunculuk eğitimini Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde aldı. Vahide Perçin ve Altan Gördüm'den özel dersler alan Barış Kışlak, yönetmen Mehmet Ada Öztekin tarafından da kamera önü eğitimi almasının yanı sıra Eric Morris yöntemi üzerine de çalışmalar gerçekleştirdi.

ÖZEL YAŞAMI

1983 doğumlu olan Barış Kışlak, 2021 yılı itibarıyla 38 yaşındadır ve bekardır.

Barış Kışlak oğlak burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @bariskislak, Twitter'da @bariskislak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

BARIŞ KIŞLAK DİZİLERİ

2013 - Alemin Kralı (Profesör)
2013 - Muhteşem Yüzyıl (Enzo)
2014 - Benim İçin Üzülme (Musa)
2014 - Kaçak
2014 - Umutsuz Ev Kadınları (Vedat)
2017 - Kara Sevda
2019 - Vuslat
2021 - Ramo

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN