Netflix Winx dizisi ne zaman? Konusu ne, oyuncuları kimler?

Netflix Winx dizisi ne zaman? Konusu ne, oyuncuları kimler?

Winx Efsanesi: Kader dizisi nerede yayınlanıyor, merak konusu oldu. 2000'li yılların popüler çizgi filmi Winx, dizi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 'Winx Efsanesi: Kader' adıyla Netflix'te yayınlanacak fantastik türündeki dizi, 22 Ocak 2021 Cuma günü platformun içerik kütüphanesine eklenecek. İşte, Winx Efsanesi ile ilgili bilgiler...

Netflix, 'Winx Efsanesi: Kader'in Türkçe altyazılı fragmanını paylaştı. Genç yetişkinler için kurgulanan dizinin fragmanında, Harry Potter'ın Hogwarts'ını hatırlatacak bir okul olan Alfea yer alıyor. Hikaye, diğer perilerin aksine, insan dünyasından gelen periler üzerinden ilerliyor.

WINX EFSANESİ: KADER FRAGMAN

WINX DİZİSİ NE ZAMAN, NASIL İZLENİR?

Çocukların merakla beklediği 'Winx Efsanesi: Kader' dizisi, 22 Ocak 2021 Cuma günü tüm dünyayla aynı anda online dizi-film platformu Netflix'te yayınlanacak.

6 bölümlük dizi; aşk, rekabet ve kendilerini tehdit eden canavarlar arasında dolaşırken güçlerinde ustalaşmayı öğrenmeleri gereken, büyülü bir yatılı okul olan Alfea'da okuyan 5 perinin ergenlik çağındaki yolculuğunu anlatacak.

WINX DİZİSİ KONUSU NE?

Winx karakteri Bloom, peri okuluna yatılı olarak eğitime geliyor. Fakat Bloom'da özel bir şey var ve öğretmenleri de dahil olmak üzere etrafındaki herkes tam olarak ne olduğunu ortaya koyamıyor ama Bloom elinden geleni yapacak ve bir yolunu bulacak.

Okul, peri halkının 10 yıllardır duyduğu ama karşı karşıya gelmedi kötü düşmanlar 'The Burned Ones'ın tehdidiyle karşı karşıya. Görünüşe göre Burned Ones, Bloom okula geldiğinde, ortalığı kasıp kavurmak için yavaş yavaş geri geliyor. 

WINX DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Dizide, Bloom rolünde Abigail Cowen, Stella rolünde Hannah van der Westhuysen, Aisha rolünde Precious Mustapha, Terra rolünde Eliot Salt, Musa rolünde Elisha Applebaum ve Beatrix rolünde Sadie Soverall rol alıyor.

Drama, Brian Young (The Vampire Diaries) tarafından yaratıldı ve Iginio Straffi tarafından ABD'de Nickelodeon için yaratılan İtalyan çizgi dizi 'Winx Club'ın bir versiyonu.

NETFLIX ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

İnternet bağlantısı aracılığıyla erişilebilen dijital dizi-film platformu Netflix'in en düşük üyelik ücreti 17,99 TL, en yüksek üyelik ücreti 41.99 TL olarak belirlendi.

Ücret, aylık olarak kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla ödeniyor. Üyelik için herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, akıllı televizyonunuz ve bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN