2020'de Netflix'te en çok izlenen diziler

2020'de Netflix'te en çok izlenen diziler

Netflix'te en çok izlenen diziler belli oldu. Koronavirüs (covid-19) salgını dolayısyla 2020 yılının büyük bölümünü evlerinde geçiren insanlar, dijital dizi-film platformlarına yoğun ilgi gösterdi. İşte, 2020 yılında Netflix'te en çok tercih edilen diziler...

2020 yılında meydana gelen küresel corona virüsü (kovid-19) salgın hastalığı nedeniyle evlere kapanan insanlar, online-dizi platformlarda yayınlanan dizi ve filmlere yoğun ilgi gösterdi. Dijital platformlar arasında en çok tercih edilen Netflix, 2020 yılında en çok izlenen 5 dizisini kamuoyuyla paylaştı.

2020'DE NETFLIX'TE EN ÇOK İZLENEN DİZİLER

1) The Queen's Gambit

2) Emily in Paris

3) Lucifer

4) The Umbrella Academy

5) La Casa de Papel

6) Dark Desire

7) The Crown

8) Friends From College

9) Yo Soy Betty

10) Ratched

NETFLIX ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

İnternet bağlantısı aracılığıyla erişilebilen dijital dizi-film platformu Netflix'in en düşük üyelik ücreti 17,99 TL, en yüksek üyelik ücreti 41.99 TL olarak belirlendi.

Ücret, aylık olarak kredi kartı veya banka kartı aracılığıyla ödeniyor. Üyelik için herhangi bir taahhüt bulunmuyor. Netflix'i akıllı telefonunuz, tabletiniz, akıllı televizyonunuz ve bilgisayarınızdan kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yaparak izleyebilirsiniz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN