Netflix'te yayınlanacak Assassin's Creed dizisinden ilk fragman geldi

Netflix'te yayınlanacak Assassin's Creed dizisinden ilk fragman geldi

Dijital oyun dünyasının kült yapımlarından biri olan Assassin's Creed'in sinema filminden sonra dizisi çekilecek. Netflix tarafından resmen duyurulan dizi, 'live-action' adı verilen yöntemle, gerçek insanlarla fakat animasyon olarak hazırlanacak.

ABD merkezli online dizi-film platformu Netflix, dünyada ses getirecek yatırımlarını sürdürüyor. Dijital oyun yapımcısı Ubisoft'un ünlü serisi Assassin's Creed'in dizisinin çekileceği Netflix tarafından doğrulandı ve kısa bir tanıtım videosu yayınlandı.

NETFLIX ASSASSIN'S CREED DİZİSİ FRAGMANI

Online yayıncılık hizmetinin yanı sıra dizi-film sektöründe yapımcılığını üstlendiği projelerle dengeleri değiştiren Netflix, şimdi de ünlü dijital oyun Assassin's Creed'in dizisini yapmaya hazırlanıyor. Sürpriz bir duyuru gerçekleştiren dijital içerik devi, Ubisoft'un oyun serisi Assassin's Creed'in live-action (canlı-aksiyon) dizisi için hazırlıkların başladığını resmen açıkladı.

LIVE-ACTION NEDİR?

Modellemesi gerçek insanlarla yapılan animasyonlara 'live-action' adı verilir. Aslında animasyon olan bir işin, gerçek oyuncularla yapılan uyarlamasıdır. Örneğin; Scooby Doo, Space Jam, Transformers gibi ünlü sinema filmleri, live-action yöntemiyle çekildi.

ASSASSIN'S CREED DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Hazırlıklar henüz yeni başlayan Assassin's Creed dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve ne zaman diziseverlerle buluşacağı hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Netflix, Ubisoft'tan Jason Altman ve Danielle Kreinik'in dizide yönetici yapımcı olarak görev alacağını açıkladı.

2020-10-27-195302.jpg

Netflix'in yayınladığı basın bülteninde, Assassin's Creed dizisinin Ubisoft-Netflix ortaklığının yalnızca ilk adımı olduğu belirtilmiş. Ubisoft'un popüler bazı diğer serileri de yakında Netflix'te ekranlara uyarlanabilir gibi duruyor.

SİNEMA FİLMİ ÇEKİLMİŞTİ

Assassin's Creed serisinin bildiğiniz gibi daha önce 2017 yılında bir sinema filmi yayınlanmıştı. Ünlü oyuncu Michael Fassbender'in başrolünde yer aldığı film, oyunseverler ve izleyenlerden olumlu not almamıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN