50 m2 dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

50 m2 dizisi konusu ne, oyuncuları kimler?

27 Ocak 2021 Çarşamba günü Netflix'te yayınlanacak '50 m2' dizisinin konusu, hayatını patronunun pis işlerini yaparak kazanan ve bir gölge gibi yaşayan tetikçinin, yeni vefat etmiş bir terzinin oğlu zannedilmesiyle bu kimliğe bürünmeye karar vermesinin ardından mahallede yaşananları anlatıyor. İşte detaylar...

Online dizi-film platformu Netflix'te bir yerli dizi daha yerini alıyor. Leyla ile Mecnun'un senaristi Burak Aksak'ın yazdığı, Kardeş Payı dizisinin yönetmeni Selçuk Aydemir'in yönetmenlik koltuğunda oturduğu '50 m2' dizisi, komedi türünde olacak. Hem mahalle dizisi konsepti olan, hem de aksiyon sahnelerinin bolca olduğu yapımın oyuncu kadrosu hayli geniş.

50M2 DİZİSİ FRAGMAN

50M2 DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

İkinci bir şans arayan 'Gölge' adlı karakterin yaşadığı dramı ve peşinde koştuğu aksiyonu, komedi unsurlarıyla aktaracak '50 m2' adlı dizi, ücretli hizmet veren dijital dizi-film platformu Netflix'te yayınlanacak. 27 Ocak 2020 Çarşamba günü platformun kütüphanesinde yerini alacak dizi, aynı anda 192 ülkede de izlenebilecek. 50 m2 dizisinin 1. sezonu 8 bölümden oluşacak.

50M2 DİZİSİ KONUSU NE?

50 m2, karanlık alemlerde nam salmış, gizemli bir tetikçi olan Gölge'nin kim olduğunu bulma yolculuğunu konu alıyor. Gölge, babası gibi gördüğü Servet tarafından uğradığı ihanetin ardından kaçarken kendini hiç bilmediği bir mahallenin 50 metrekarelik terzi dükkanında bulur. Ortalık durulana kadar oraya sığınan Gölge'yi gören mahalle sakinleri onu yeni vefat etmiş terzi dükkan sahibinin oğlu zanneder. Yalan üzerine kurulu bu yeni kimlik, Gölge'nin geçmişi ve kimliğiyle ilgili sırları ortaya çıkaracak. Mahalleye ve buradaki insanlara alıştıkça Gölge yeni birine dönüşecek ve gerçekte kim olduğunu anlamaya başlayacak.

50-metrekare-2020-netflix-yeni-dizi-aybuke-pusat-engin-ozturk.jpg

50M2 DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu Burak Aksak'ın yazdığı, yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in yaptığı 50 m2 dizisi oyuncu kadrosunda; Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Cengiz Bozkurt, Kürşat Alnıaçık, Tolga Tekin, Yiğit Kirazcı, Özgür Emre Yıldırım, Tuncay Beyazıt, Tuğçe Karabacak, Hasan Yalnızoğlu ve Murat Kılıç gibi isimler yer alıyor.

50M2 DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Çekimleri İstanbul'da yapılan 50 m2 dizisinin birçok sahnesi, Avrupa Yakası'nda yer alan Fatih ve Beyoğlu ilçelerinin eski mahallelerinde çekildi. Bunun haricinde Sarıyer ilçesi ve Asya Yakası'ndaki bazı semtlerde geçen sahneler de 8 bölümlük dizide bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN