Zümrüdüanka final bölümüyle son kez ekranlarda

Zümrüdüanka final bölümüyle son kez ekranlarda

Zümrüdüanka neden final yapıyor, merak konusu oldu. Hatice Aslan, Menderes Samancılar, Alp Navruz ve Ceren Yılmaz gibi isimleri kadrosunda bulunduran Zümrüdüanka dizisi, 6 Ocak 2021 Çarşamba akşamı Fox TV'de ekrana gelecek 26. bölümüyle sona erecek. İşte, final fragmanı...

Zümrüdüanka final bölümü özeti şöyle: Azimet'in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan’la Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır. Fox TV'de ekranlara gelen Zümrüdüanka, bu akşam son kez diziseverlerle buluşacak.

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL 1. FRAGMAN

ZÜMRÜDÜANKA DİZİSİ BİTİYOR MU?

Geçen yıl koronavirüs (covid-19) nedeniyle çekimlerine ara verilen Zümrüdüanka dizisi, bu sezon kaldığı yerden etti. Fakat çekimleri uzun ara verilmesi nedeniyle senaryoda ve oyuncu kadrosunda değişikliğe gidildi. Yeni bölümleri istenen reytingleri alamayan Zümrüdüanka dizisi, 26. bölümüyle bu akşam son kez ekranlara gelecek.

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Yeni bölümü merakla beklenen Zümrüdüanka dizisinin 'büyük final' yapacağı 26. bölümü, 6 Ocak 2021 Çarşamba günü saat 20.00'de Fox TV'de son kez izleyenlerle buluşacak.

Zümrüdüanka son bölümde neler oldu: Babasının ihanetiyle bir kere daha sarsılan Suhandan; kimsenin beklemediği bir adım atarak başta Abbas olmak üzere herkesi şok eder. Ama asıl şoku kendi yaşayacaktır. Bildiği tek şey ise aslında hiçbir şey bilmediğidir. Aynı bilgiye ulaşan Behram'ın ise hissettiği tek şey hayal kırıklığı ve öfke olur. Zümrüt'ün teklifini düşünmek isteyen Deniz, Azimet'in kendisini de kandırdığını öğrenir. Evden ayrılmak ister. Üstüne oynanan oyundan şans eseri haberdar olan Zümrüt ise çok öfkelidir. Konağa geldiğinde, üç kadın arasında büyük bir hesaplaşma yaşanır.

FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Zümrüdüanka 26. bölüm final özeti: Zümrüt'ün tek bir sözüyle konaktan gönderilen Azimet'in gidişi suskun olur. Ancak bu fırtına öncesi sessizliktir ve onu tanıyan herkes bunun arkasından büyük bir fırtınanın geleceğini iyi bilir.

Azimet'in gidişiyle birlikte Demirkanlar konağında adeta yaprak dökümü yaşanır. Herkesten ve her şeyden uzaklaşmak isteyen Suhandan ile Latif, hayatlarına başka bir yerde devam etme kararı alır. Abbas ise Canan ile yepyeni bir sayfa açmaya niyetlenir. Bu uğurda evliliğini bile sonlandırmaya hazırdır.

Zümrüt ve Ülfet'i kendisi için bir tehdit olarak gören Azimet; son oyununu kurar ve Abbas'ın yardımıyla anne kızı tuzağa çeker. Ancak bu tuzak Zümrüt'ü değil Azimet'in sonunu getirir. Ve bütün sırlar bir bir ortaya dökülür.

ZÜMRÜDÜANKA FİNAL 2. FRAGMAN

ZÜMRÜDÜANKA KONUSU NE?

Zümrüt Kuloğlu (Ceren Yılmaz) Nevşehir'in en müflis mahallesinde babası, annesi ve iki kız kardeşiyle birlikte yaşamakta, İç Anadolu'nun en kudretli ailelerinden Demirkanların fabrikasında çalışmaktadır. Zümrüt'ün annesi Ülfet (Hatice Aslan) halinden sürekli şikayet eden, kızlarını hayırlı bir kısmetle evlendirip yaşadıkları rezil hayattan kurtulmanın hesapları peşinde olan bir kadındır. Zümrüt bir yandan onun baskılarıyla başa çıkmaya uğraşırken diğer yandan Demirkanların varislerinden Adil Demirkan'ın (Umut Karadağ) evlenme teklifini annesinden gizlemeye çalışmaktadır. Ne var ki Ülfet bunu öğrenecek ve kızını nikah masasına oturtmak için bin bir çeşit oyuna başvuracaktır. Zümrüt ise her şeye rağmen direnecektir. Çünkü yüreğini kavuran bir sır vardır. Zümrüt, Demirkanların Suriye'de şehit düşen torunu Serhat'a (Alp Navruz) aşıktır. Ve bu aşk küle dönmüştür.

ZÜMRÜDÜANKA OYUNCULARI KİMLER?

Pastel Film'in yapımcılığı üstlendiği, senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Serhan Şahin'in oturduğu Zümrüdüanka'nın oyuncu kadrosunda; Alp Navruz (Serhat Demirkan), Ceren Yılmaz (Zümrüt Kuloğlu), Hatice Aslan (Ülfet Kuloğlu), Selim Bayraktar (Abbas Demirkan), Menderes Samancılar (Behram), İsmail Hacıoğlu (Cihan), Sahra Şaş (Deniz), Ayten Uncuoğlu (Azimet Demirkan), Umut Karadağ (Adil Demirkan), Serhat Özcan (Rüstem Kuloğlu), Elif Çakman (Nevcihan Demirkan), Miray Akay (Meliha Kuloğlu), Pelin Abay (Suhandan Demirkan), Barış Küçükgüler (Latif Demirkan), Gökhan Bekletenler (Ömer Lütfi Bakırcı), Ebrar Baba (Songül Kuloğlu), Sebahat Kumaş (Saniye Arsoy), Gökçe Eyüboğlu (Deniz), Korkmaz Arslan, Asiye Dinçsoy, Doğa Zeynep Doğuşlu, Gönül Akbaş, Serkan Açay, Eren Demir, Nazlı Pınar Kaya gibi isimler yer alıyor.

ZÜMRÜDÜANKA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güçlü aşk hikayesi ve sürükleyici konusuyla dikkat çeken Zümrüdüanka dizisi, Nevşehir'in turistik ilçesi Kapadokya'da çekiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN