Afra Saraçoğlu da Mesut Özil'i bekliyor

Afra Saraçoğlu da Mesut Özil'i bekliyor

Fenerbahçe taraftarı Afra Saraçoğlu, gündeme bomba gibi düşen Mesut Özil'in sarı-lacivertli kulübe transferi haberleri üzerine sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan bir mesaj paylaştı. Afra Saraçoğlu'nun Instagram paylaşımları da yüz binlerce kez beğeniliyor. İşte detaylar...

Afra Saraçoğlu, Fenerbahçe camiasının heyecanla beklediği Mesut Özil transferinin son durumunu sosyal medyada kulübe sordu. Sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, "Geliyor mu Özil DM'den yaz kimseye söylemem" mesajını doğrudan sarı-lacivertli kulübün resmi hesabına yönelten Afra Saraçoğlu'na yanıt Sarp Akkaya'dan geldi: "Öğrenirsen ne yapacağını biliyorsun dimi Afra'cım, ben de kimseye söylemem" Her iki oyuncunun mesajları on binlerce kez beğenildi.

2021-01-06-180722-vert.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN