Fenerbahçe 'Mesut Ol' kampanyasına nasıl katılınır, SMS ücreti ne kadar?

Fenerbahçe 'Mesut Ol' kampanyasına nasıl katılınır, SMS ücreti ne kadar?

'Fener Ol' dayanışma kampanyasıyla taraftarlarının büyük desteğini alan Fenerbahçe, dünya yıldızı Mesut Özil transferinin ardından 'Mesut Ol' kampanyası başlattı. Taraftarlar, her GSM operatöründen MESUTOL yazıp 1907'ye göndererek sarı-lacivertli kulübe 20 TL destekte bulunabilir. İşte detaylar...

Arsenal'ın yıldız futbolcusu Mesut Özil transferiyle büyük ses getiren Fenerbahçe, 'Fener Ol' kampanyasının devamı olarak 'Mesut Ol' kampanyasını başlattı. Ali Koç'un başkan olmasının ardından yapılan Fener Ol kampanyasında sarı-lacivertli iş adamları ve taraftarının büyük desteğiyle kulübe önemli gelir sağlayan Fenerbahçe, Mesut Ol kampanyası ile de yıldız futbolcunun maliyetinin bir bölümünü karşılamayı planlıyor.

FENERBAHÇE 'MESUT OL' KAMPANYASI NEDİR?

Yüksek Divan Kurulu'nda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Koç, Mesut Özil'in imza törenini salı veya çarşamba günü olarak planladıklarını belirtti. Koç, "Bugün, 'Fener Ol' kampanyasını imzalar atılana kadar 'Mesut Ol' olarak değiştireceğiz. En az bir SMS rica ediyorum. Telefonu olmayan çocukların babalarına, annelerine baskı yapıp SMS yollamalarını rica ediyorum" dedi.

2021-01-23-170312.jpg

MESUT OL KAMPANYASI'NDA NE KADAR PARA TOPLANDI?

'Mesut Ol' kampanyasına Fenerbahçeli taraftarlar yoğun ilgi gösterirken, 20 dakika gibi kısa bir sürede 35 bin SMS'in atıldığı açıklandı. Bu da yaklaşık 700 bin TL gelir elde edildiği anlamına geliyor. Yoğunluk nedeniyle Fenerbahçe'nin resmi sitesi de erişim sıkıntısı yaşadı.

FENERBAHÇE MESUT OL KAMPANYASI SMS ÜCRETİ KAÇ TL?

Sarı-lacivertli kulübün mali açıdan darboğaz yaşadığı bir dönemde taraftarları yalnız bırakmıyor. Yoğun ilgi gören 'Fener Ol' kampanyasının devamı olan 'Mesut Ol' dayanışma kampanyası ile Fenerbahçe'ye gönül veren taraftarlar, bir SMS mesaj başına 20 TL destekte bulunabilir. 'Mesut Ol' kampanyasına katılmak için GSM operatörü fark etmeksizin, MESUTOL yazıp 1907'ye SMS gönderilebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN