Burak Yılmaz'ın Mesut Özil sözlerine Ali Koç'tan yanıt: Gereksiz açıklama...

Burak Yılmaz'ın Mesut Özil sözlerine Ali Koç'tan yanıt: Gereksiz açıklama...

Lille'de forma giyen Burak Yılmaz'ın Mesut Özil hakkındaki sözlerini 'gereksiz' olarak değerlendiren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yıpratma çalışmalarının daha çok motive ettiğini söyledi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç, Burak Yılmaz'ın Mesut Özil transferi hakkında gelen soruya verdiği yanıt için konuştu. Burak Yılmaz'ın başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Koç, tecrübeli golcünün Mesut hakkındaki sözlerini ise gereksiz bulduğunu belirtti.

Kariyerine Fransa'da devam eden yıldız golcü Burak Yılmaz, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında gelen soruya verdiği yanıtla olay olmuştu.

"YIPRATMA ÇALIŞMASI MESUT'U MOTİVE EDER"

Tecrübeli golcünün açıklamaları sorulan Başkan Koç, "Burak Yılmaz'ın, Mesut Özil hakkındaki sözleri hakkında ne dersiniz?" sorusuna yanıt verdi.

Beyaz TV'ye konuyu değerlendiren Koç, "Burak Yılmaz'ın başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu açıklaması gereksiz oldu. Kendisi de akşam yatarken üzülmüştür. Küçük bir yıpratma çalışması var Mesut'a karşı ama bunlar Mesut'u daha fazla motive edecektir" diye konuştu.

BURAK YILMAZ, MESUT ÖZİL İÇİN NE DEDİ?

Bir röportajda, Fenerbahçe'ye transfer olan Mesut Özil ile ilgili görüşleri sorulan Burak Yılmaz, "Mesut Özil'e başarılar dilerim ama ben açıkçası benimle A Milli Takım'da forma giymiş oyuncularla ilgili yorum yapmak isterim" açıklamasında bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN