Mesut Özil transferinde tüm pürüzler giderildi: İşte İstanbul'a geleceği tarih

Mesut Özil transferinde tüm pürüzler giderildi: İşte İstanbul'a geleceği tarih

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Mesut Özil, kulübü Arsenal ile sözleşme feshi için anlaştı. Bu gelişmenin ardından sarı-lacivertli kulübün resmi hesabından "Gel gündüzle gece olalım" paylaşımı yapıldı. Bu paylaşıma Mesut Özil'den de sarı lacivert kalpli cevap geldi

Fenerbahçe'nin gündeminde olan Mesut Özil, Arsenal ile sözleşmesinin feshi için anlaştı. Özil yarın akşam ya da pazartesi İstanbul'a gelecek. Fenerbahçe'de saat 19.07'de sosyal medya hesabından transferle ilgili paylaşımda bulundu.

32 yaşındaki futbolcu ile anlaşan ve oyuncunun, kulübü Arsenal ile fesih görüşmelerini bekleyen Fenerbahçe, oyuncunun kulübüyle bugün anlaşma sağlaması sonucu 32 yaşındaki yıldız futbolcuyu İstanbul'a davet etti.

Özil, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un özel uçağıyla yarın akşam veya pazartesi günü İstanbul'a gelecek. Uçuş planlamasının yarın tamamlanması bekleniyor. Öte yandan görkemli bir imza töreni için hazırlık yapan sarı lacivertliler, hafta içi Mesut Özil'i 3.5 yıllık süreyle kadrosuna katacak. Mesut’un İstanbul'da Çamlıca'da aldığı villanın tadilatı tüm hızıyla sürerken, oyuncunun ailesiyle birlikte birkaç ay başka bir yerde kalacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN PAYLAŞIM

Sarı-lacivertli kulüp gelişmeler üzerine sosyal medya hesabından 'Gel gündüzle gece olalım' paylaşımında bulundu.

MESUT'TAN CEVAP

Bu tweet’e cevap olarak Mesut’tan sarı ile mavi renklerde kalp ve kum saati emojisiyle cevap geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN