Verdiği cevap sosyal medyayı salladı: Köçek oyunu oynarsan Zonguldak'a gelirim

Verdiği cevap sosyal medyayı salladı: Köçek oyunu oynarsan Zonguldak'a gelirim

Fenerbahçe'nin transfer gündeminde olan Mesut Özil, takipçisinin "Zonguldak’a ne zaman geleceksin?" şeklindeki sorusuna verdiği cevap gündem oldu. Özil, "Köçek oyunu oynarsan gelirim. Bazlamayı hazır et acıktım" yanıtını verdi.

Transfer sezonun en çok konuşulan isimlerden biri olan Arselanl'de forma giyen Mesut Özil, Twitter hesabında takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Başarılı oyuncunun takipçisine verdiği yanıt görenleri güldürdü. Özil, takipçisinden, köçek oyunu, bastan ve bazlama istedi.

Cafer isimli bir takipçisinin "Mesut abi Zonguldak’a ne zaman geleceksin? Bende Zonguldaklıyım ve Zonguldak’ta oturuyorum" şeklindeki sorusuna Özil, şu yanıtı verdi: "Köçek oyunu oynarsan gelirim. Bazlamayı hazır et acıktım. Hediye olarak baston isterim."

Özil’in bu cevabının altına takipçileri ise "Devrekli olmak bunu gerektirir, Zonguldak seninle gurur duyuyor" şeklinde yorumlar yaptı.

Özil ayrıca bir takipçisinin paylaştığı fotoğrafta sorduğu "Bu caddenin ismini biliyor musun?" sorusuna ise "Mesut Özil Caddesi" cevabını verdi.

SADECE FENERBAHÇE'DE OYNARIM

"Arsenal ile kontratın bittiğinde kariyerine futbolcu olarak devam edecek misin?" sorusuna yanıt veren Mesut Özil, "Kesinlikle devam edeceğim. Futbolu bırakmadan önce iki ülkede oynamak istiyorum. Türkiye ve ABD... Türkiye'ye gidersem sadece Fenerbahçe'de oynarım." dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN