Bu 6.transfer! Yine Almanya'ya gitti

Bu 6.transfer! Yine Almanya'ya gitti

Defans hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe, Almanya'da bulunan ROGON Menajerlik firmasına bağlı olan Macar stoper Szalai'nin işini bitirmek üzere

KARAR.COM

Göreve geldiği tarihten bu yana 40’ı aşkın transfer yapan ve bu devre arasını da dolu dolu geçirmek isteyen Ali Koç, her ne kadar Mesut Özil ismine yoğunlaşsa da başkanın defans hattına bir takviye daha yapacağı öğrenildi.

Roma’da oynayan Juan Jesus, Milan’da gözden çıkarılan Mussachio, Sampdoria’da top koşturan Colley ile yakından ilgilenen Fenerbahçe’nin aslında Macar stoper Attila Szalai’yi istediği belirtilirken, sarı lacivertli kulübün Apollon Limassol ile masaya oturduğu ifade edildi.

18 Kasım’da Türkiye – Macaristan maçında sergilediği performansla parmak ısırtan Szalai için 2 milyon euro’luk teklif yapan Fenerbahçe’nin Rum ekibinden yanıt beklediği anlaşılırken, transferde ROGON Menajerlik şirketinin arada olması Ali Koç’un elini bir hayli rahatlattığı bildirildi.

1-001.jpg

Daha önce ROGON’dan Falette, Luiz Gustavo, Ademi, Tolga Ciğerci gibi oyuncuları alan Ali Koç’un Szalai’ye de ‘çubukluyu’ giydireceği öğrenilirken, sezon başında Las Palmas’tan alınan Lemos’un yeniden İspanya’ya gönderileceği bilgisi geldi. 

Bu sezon 24 maçta görev alan 22 yaşındaki Szalai 3 gol atarken, oyuncunun her iki ayağını da kullanma yeteneğine sahip olması Erol Bulut’u da memnun ediyor. ROGON’la transfer konusunda sürekli istişare halinde bulunan Fenerbahçe Pelkas’ı da yine bu firmadan almıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN