Hedefim Sensin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Hedefim Sensin konusu ne, oyuncuları kimler, ne zaman çekildi?

Hedefim Sensin filmi sinemada ne kadar izlendi, izleyenler tarafından internette araştırılıyor. 2018 yılında gösterime giren komedi filminin başrollerinde Ata Demirer, Demet Akbağ, Gonca Vuslateri, İlker Aksum gibi isimler yer alıyor. Hedefim Sensin, çiğ köfte satarak geçimini sağlayan Zekeriya Taştan'ın hikayesini konu ediyor. İşte gişe rakamları...

Komedyen Ata Demirer'in sinema filmi 'Hedefim Sensin', televizyon ekranlarında yayınlandığı günlerde ilgiyle takip ediliyor. Geniş oyuncu kadrosuna sahip komedi türündeki film, BKM tarafından çekildi. Cem Yılmaz'ın filmlerini de yöneten Kıvanç Baruönü ise yönetmenlik koltuğunda oturdu. Film, sinema salonlarında 1 milyon barajını geçti.

HEDEFİM SENSİN FRAGMAN

HEDEFİM SENSİN FİLMİNİN KONUSU NE?

Genç bir adam olan Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlar. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya'nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendisini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul'u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya'nın hayatı için adeta bir dönüm noktası olur. Gökçeada'ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize'nin, Leyla'nın ve Yarım Hasan'ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, NE KADAR İZLENDİ?

Hedefim Sensin filmi, 30 Kasım 2018 Cuma günü vizyona girdi. Komedi türünde 1 saat 48 dakika süren film, sinema salonlarında 1 milyon 896 bin 782 kişi tarafından izlendi ve gişede 25 milyon 116 bin 487 TL gelir elde etti. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 6.2 olarak gerçekleşti.

Hedefim Sensin filmi nasıl izlenir, merak konusu oldu. Film dijital ortamda Netflix ve Google Play üzerinden bilgisayar, mobil cihazlar ya da smart tv'lerden izlenebilir.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü'nün yaptığı Hedefim Sensin filminin oyuncu kadrosunda; Demet Akbağ, Ata Demirer, Gonca Vuslateri, İlker Aksum, Tarık Ünlüoğlu, Erkan Can, Hakan Salınmış, Hande Dane, Ayten Uncuoğlu, Zeynep Alkan, Bilge Yenigül gibi isimler yer alıyor.

HEDEFİM SENSİN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Hedefim Sensin filmi, Çanakkale'nin nezih ada ilçesi olan Gökçeada'da çekildi. Bazı sahnelerin çekimi ise İstanbul'da gerçekleştirildi.

2797879-jpg-r-1920-1080-f-jpg-q-x-xxyxx.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN