10 Bin Adım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor?

10 Bin Adım dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler, nerede yayınlanıyor?

Yeni nesil video içerik platformu Gain'de ikinci sezonu yayınlanan '10 Bin Adım' dizisi, komedi türünde yapım arayan izleyicilerin beğenisini topladı. İki eski sevgilinin yürüyüş yapmak için yeniden bir araya gelmesi sonrası hikayelerini konu alan '10 Bin Adım' dizisinin başrollerini ve senaryosunu Devin Özgün Çınar ile Engin Günaydın üstleniyor. İşte, 10 Bin Adım dizisi künyesi...

Farklı konseptiyle izleyenlerin beğenisini toplayan '10 Bin Adım' dizisi, bölüm başına 10 dakikalık süresiyle türünün Türkiye'deki ilk örneklerinden biri olmasının yanı sıra çekim esnasında atılan adımların bağışlanmasıyla da bir ilke imza attı. Kısa sürede kendi izleyici kitlesini oluşturan 10 Bin Adım, ikinci sezonuyla yerli online dizi-film platformu Gain'de yayınlanıyor.

10 BİN ADIM 2. SEZON FRAGMANI

10 BİN ADIM DİZİSİ KAÇ BÖLÜM, KAÇ DAKİKA?

Bir sezonu 8 bölümden oluşan ve her bölümü yaklaşık 10 dakika süren '10 Bin Adım'ın hem hikayesini oluşturan hem de başrollerini üstlenen Engin Günaydın ve Devin Özgür Çınar, yürümenin kendi hayatları için ne anlama geldiğini anlattı.

Devin Özgür Çınar yürümenin önemini, "Yürüyüş insanın kendi zihninden çıkması için iyi bir alışkanlık. İnsanı sakinleştiriyor, dışarıda akan bir dünya olduğunu hatırlatıyor, insanı hayata davet eden bir şey. Caddede ya da deniz kıyısında fark etmez illa iyi bir güzergah olması şart değil, bir şeylere bakıyorsun, fark ediyorsun, daha iyi düşünüyorsun, eve kesinlikle daha hayat dolu bir şekilde dönüyorsun" ifadeleriyle açıkladı.

Yürüyüşün sağlıklı bir yaşam kadar, düşünme ve üretim süreçlerine de büyük katkı sağladığını belirten Engin Günaydın ise, yürümenin kendi üzerindeki etkisini, "Düşünce hızınızla yürüyüş hızınız birbiriyle eşleşirse harika sonuçlar veriyor. Yürümeyi iki açıdan seviyorum birincisi sağlık ikincisi düşünmek. Şu ana kadar yaptığım en önemli işlerimin fikir aşamalarını yürüyerek buldum" sözleriyle anlattı.

fibw4xixsaanho.jpg

10 BİN ADIM DİZİSİ NEREDE YAYINLANIYOR, NASIL İZLENİR?

8 bölümden oluşan birinci sezonu 30 Aralık 2021 günü izleyiciyle buluşan 10 Bin Adım dizisinin ikinci sezonu ise 1 Ocak 2022 tarihinde online dizi-film platformu Gain'de yayınlandı.

Her bölümü yaklaşık 10 dakika süren dizinin yeni bölümleri pazar günleri saat 10.00'da platformun içerik kütüphanesine yükleniyor.

Yeni nesil video içerik platformu Gain'in aylık abonelik ücretinin 21,90 TL, yıllık üyeliğinin ise 166,80 TL olduğunu belirtelim.

10 BİN ADIM DİZİSİ KONUSU NE?

İki eski sevgili Ezgi (Devin Özgün Çınar) ve Memet (Engin Günaydın), son yıllarda sağlıklı yaşam için standart bir bilgi olarak kabul gören 'günde 10 bin adım atılması gerektiği' önerisine uyarak, birlikte her gün 10 bin adım yürümeye karar verir.

Yürüyüş kararları her seferinde sınanan, yürüyüşleri sırasında bütün küçük hesapları bozulan, hiçbir kestirme yolları kısa olmayan bu iki eski sevgili ve yeni yol arkadaşının her şeye rağmen her gün adımsayarı çalıştırıp yürümeleri esnasında başlarına gelen beklenmedik olaylar '10 Bin Adım' dizisinde konu alınıyor.

eqlb-4yxaaegz20.jpg

10 BİN ADIM DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Zamkinos'un üstlendiği, senaryosunu Devin Özgür Çınar ve Engin Günaydın'ın yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Duygu Güzelmeriç'in oturduğu 10 Bin Adım dizisi oyuncu kadrosunda; Devin Özgün Çınar (Ezgi), Engin Günaydın (Memet), Ferit Aktuğ (Emre), Firuze Özdemir (Emre'nin yeni sevgilisi), Şebnem Dönmez (Şule), Teoman Kumbaracıbaşı (Sarı) gibi isimler yer alıyor.

10 BİN ADIM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Gain'in ilgi gören dizisi 10 Bin Adım'ın çekimleri, İstanbul Asya Yakası'ndaki Kadıköy ilçesinde ve çeşitli semtlerinde gerçekleştiriliyor. Avrupa Yakası ilçelerinde de sahne çekimleri yapılıyor. Örneğin, birinci bölümde başrol karakterler Göztepe'deki Bağdat Caddesi'nde, ikinci bölümde ise Kadıköy Kalamış sahilinde boy gösterdi. Beşinci bölüm sahneleri ise Şişli'deki Maçka Parkı'nda gerçekleştirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN