Arıza'da tüm dengeler altüst oluyor!

Arıza'da tüm dengeler altüst oluyor!

Show TV Arıza 18. yeni bölüm özetine göre, Fuat'ın yokluğunda savaşı devralan Burak, Ersoylular'ın karşısında olan herkese saldırmaya başladı. Bu saldırıların hedefinden biri de Ali Rıza'nın taksi durağı oldu. Taksi durağına düzenlenen bombalı saldırı sonucu Fatih hayatını kaybetti. İşte, yeni bölüm son fragman...

Show TV'nin güçlü kadrosuyla beğeni toplayan dizisi Arıza 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan, Dilara Aksüyek'in başrollerinde yer aldığı dizide, Halide'nin ortada olmaması üzerine Haşmet ve Ali Rıza harekete geçti. Ali Rıza, Halide'ye ulaşabilmek için her yolu denerken, Füsun'dan Halide'nin başına gelenleri öğrenmeye çalıştı ancak bir cevap alamadı. İstediği cevabı alamasa da Ali Rıza, Füsun'un evine dinleme cihazı yerleştirmesi sonucu Murat ile Füsun'un konuşmalarını dinlemeyi başardı ve Fuat'ın vurulduğunu öğrendi.

ARIZA 18. BÖLÜM 1. FRAGMAN

18. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Diziseverlerin ilgiyle takip ettiği Arıza dizisinin 18. bölümü, 17 Ocak 2021 Pazar günü saat 21.00'de Show TV'de izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özetinin yayınlanacak. Arıza'nın tüm bölümlerini Youtube'dan ücretsiz izlemek mümkün.

Arıza son bölüm neler oldu: Halide, Fuat'ı vurduktan sonra Burak tarafından yakalanırken Ali Rıza, Halide'ye ulaşmak için büyük bir çaba gösterdi. Fuat ise kendine geldikten sonra Burak'a, Halide'yi öldürmesi için emir verdi. Burak, babasının emri üzerine Halide'yi alıp yola çıktı ancak finalde yaşanan çarpıcı gelişmeler seyircileri şoke etti. Ali Rıza, Halide'yi kurtarmak için kendi canını ortaya koyarak Burak'a teslim olmaya geldi. Burak, Halide ile Ali Rıza'yı takas etti. Nefeslerin tutulduğu o anlarda Burak, Ali Rıza'yı öldüreceğini söyledi ancak Ali Rıza'nın hamlesi tüm dengeleri değiştirdi. Abisi Murat Ersoylu'nun elinde olduğunu söyleyen Ali Rıza, Burak'ı bir kez daha köşeye sıkıştırdı.

YENİ BÖLÜM NELER OLACAK?

Arıza 18. bölüm özeti: İhtiyar'ın yeni dönem için almış olduğu kararlar konsorsiyum toplantısına damga vurur. Artık tüm dengeler alt üst olmuştur. Haşmet, İhtiyar ile yaptığı anlaşmaya sadık kalarak şimdilik ateşkes ilan eder. Halide, kendisini kurtarmak için kendi canını ortaya koyan Ali Rıza'ya kavuşmuş olmanın sevincini yaşar. Ali Rıza, intikam için Ahmet ve Erol'un peşine düşer. Fatih ise herkesin katıldığı bir törenle gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlanır. İhtiyar'ın yeni dönem için almış olduğu kararlar konsorsiyum toplantısına damga vurur. Artık tüm dengeler alt üst olmuştur.

ARIZA DİZİSİ KONUSU NE?

Kulaksız mahallesinde taksici Ali Rıza Altay'ın evine o gün tatlı bir telaş hakimdir. Çünkü ertesi gün Ali Rıza'nın kız kardeşi Nihan'ın düğünü vardır. Nihan'ın ikizi Mert de tezkeresini alıp gece gelir. Tüm bu telaş arasında Ali Rıza ekmek parası için direksiyon sallamaya devam eder. Diğer yandan Halide Gürkan ise babası Haşmet Gürkan’ın 70. yaş günü sebebiyle Fuat Ersoylu tarafından verilen görkemli davete katılır. Bu davet esnasında Fuat Ersoylu'nun oğlu Burak, Halide’ye evlenme teklif eder ama Halide kabul etmez. Burak'la çıkan tartışma sonunda Halide daveti terk eder ve o sırada orada bulunan Rıza'nın taksisine biner. Peşinden gelen Burak, onu taksiden almaya kalkınca, Ali Rıza müdahale eder ve kavga çıkar. Burak hayatının ilk tokadını Ali Rıza’dan yer. Burak bunu unutmaz ve daha sonra Rıza'nın kız kardeşinin düğününü basar. Halide de olacakları tahmin ederek düğüne gelmiştir. Ancak işler kontrolden çıkar. Ve o geceden sonra bir daha hiçbir şey ne Ali Rıza, ne de Halide için eskisi gibi olur.

ARIZA 18. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ARIZA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, müziklerini Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Ercan Tanrıverdi'nin yaptığı Arıza dizisi oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay), Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan), Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet  Gürkan), Dilara Aksüyek (Füsun Yılmaz), Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Kırbaş), Yeşim Gül (Rukiye Altay), Olgun Toker (Burak Ersoylu), Levent Can (Fuat Ersoylu), Murat Daltaban (Muzaffer Cura), Cavit Çetin Güner (Murat Ersoylu), Ali Rıza Kubilay (Mithat Tekinoğlu), Yağız Can Konyalı (Mert Altay), Cankat Aydos (Ferit), Hazal Benli (Derya Tekinoğlu), Yeşim Salkım (Melek Tekinoğlu), Kemal Burak Alper (Fiko Fikret), Fatih Dokgöz (Rıfkı), Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Sıla Gözüm, Duygu Akdeniz Katağan, Burak Demir, Gökay Müftüoğlu, Ergun Kuyucu gibi isimler yer alıyor.

ARIZA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Arıza dizisinin çekimleri, İstanbul'un farklı semt ve ilçelerinde gerçekleştiriliyor. Çamlıca tepesi, Ortaköy sırtları, Üsküdar ve Beykoz gibi yerlerde sahneler çekiliyor.

Örneğin, Arıza dizisindeki taksi durağı, Beykoz ilçesinin Paşabahçe semtinde Yalı Erguvan Çıkmazı'nda bulunuyor.

Arıza dizisinin mahalle çekimleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleştiriliyor. Bilindiği üzere eski fabrika, uzun süredir dizi-film platosu olarak kullanılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN