Arıza'da bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Arıza'da bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Arıza 17. bölüm fragmanına göre, Burak babasının kendisini kurtarmak için yaptığı plan sayesinde paçayı sıyıracağını düşünürken karşısında Ali Rıza'yı bulmuştur. Ali Rıza bu sefer Burak'tan intikamını alacak ve onu öldürecektir. Ancak Murat, kardeşini kurtarmak için Haşmet'in karşısına çıkıp yeni bir anlaşma yapınca; Ali Rıza'nın Burak'ı öldürme planı suya düşer. İşte, Arıza yeni bölümde yaşanacaklar...

Arıza 17. yeni bölümünde neler olacak, merak konusu oldu. Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Ayça Ayşin Turan, Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı dizi, bir haftalık aranın ardından bu akiam izleynlerle buluşacak. Haşmet ve Halide, Fuat Ersoylu'nun ihanetini öğrendi. Ortaya çıkan korkunç gerçek karşısında baba-kız derinden sarsılırken, bu durum büyük bir savaşın da fitilini ateşledi. Halide'nin, Fuat'ı vurduğu final anları ise herkesi şoke etti.

ARIZA 17. BÖLÜM 1. FRAGMAN

ARIZA YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Arıza dizisinin 17. bölümü, 10 Ocak 2021 Pazar günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

Arıza son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Ali Rıza'nın intikamını almak için harekete geçmesi izleyicileri heyecanlandırırken, 16. bölüme damgasını buran isim Halide oldu. Ali Rıza ve Haşmet'in adamları toplantı anındaki Fuat'a saldırılarında Fuat'ı ellerinden kaçırırken, Halide ise Burak'a silah doğrultarak resmen izleyicinin yüreğini soğutmayı başardı. Halide ise Ali Rıza ve babasının adamlarının yapamadığını yaptı ve dizinin finalinde Fuat'ı vurarak izleyicileri şok etti.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arıza 17. bölüm özeti: Fuat; Halide tarafından vurulduktan sonra, kritik durumu kimselere haber edilmeden, önce ameliyata ardından müşahede altına alınır. Halide'nin Burak'ın elinde olduğunu öğrenen Haşmet, son çareyi İhtiyar'ın huzuruna çıkmakta bulur. Ali Rıza dört koldan Halide'ye ulaşmaya çalışırken; Burak babasının yokluğunda durmak bilmez ve kendi saflarında olmayan herkese saldırılar düzenler. Bu saldırıların hedeflerinden biri de taksi durağı olur. Mithat ve Melek başlarına gelenlerden sonra yeni planlar yapmaya devam ederler. Burak ile karşı karşıya gelen Ali Rıza ise, Halide'yi kurtarmak için kendi hayatını ortaya koymaktan çekinmez.

ARIZA DİZİSİ KONUSU NE?

Kulaksız mahallesinde taksici Ali Rıza Altay'ın evine o gün tatlı bir telaş hakimdir. Çünkü ertesi gün Ali Rıza'nın kız kardeşi Nihan'ın düğünü vardır. Nihan'ın ikizi Mert de tezkeresini alıp gece gelir. Tüm bu telaş arasında Ali Rıza ekmek parası için direksiyon sallamaya devam eder. Diğer yandan Halide Gürkan ise babası Haşmet Gürkan’ın 70. yaş günü sebebiyle Fuat Ersoylu tarafından verilen görkemli davete katılır. Bu davet esnasında Fuat Ersoylu'nun oğlu Burak, Halide’ye evlenme teklif eder ama Halide kabul etmez. Burak'la çıkan tartışma sonunda Halide daveti terk eder ve o sırada orada bulunan Rıza'nın taksisine biner. Peşinden gelen Burak, onu taksiden almaya kalkınca, Ali Rıza müdahale eder ve kavga çıkar. Burak hayatının ilk tokadını Ali Rıza’dan yer. Burak bunu unutmaz ve daha sonra Rıza'nın kız kardeşinin düğününü basar. Halide de olacakları tahmin ederek düğüne gelmiştir. Ancak işler kontrolden çıkar. Ve o geceden sonra bir daha hiçbir şey ne Ali Rıza, ne de Halide için eskisi gibi olur.

ARIZA 17. BÖLÜM 2. FRAGMAN

ARIZA DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Ozan Aksungur'un yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Recai Karagöz'ün oturduğu, müziklerini Cem Tuncer, Ercüment Orkut, Ercan Tanrıverdi'nin yaptığı Arıza dizisi oyuncu kadrosunda; Tolga Sarıtaş (Ali Rıza Altay), Ayça Ayşin Turan (Halide Gürkan), Ahmet Mümtaz Taylan (Haşmet  Gürkan), Dilara Aksüyek (Füsun Yılmaz), Ali Seçkiner Alıcı (Hasan Kırbaş), Yeşim Gül (Rukiye Altay), Olgun Toker (Burak Ersoylu), Levent Can (Fuat Ersoylu), Murat Daltaban (Muzaffer Cura), Cavit Çetin Güner (Murat Ersoylu), Ali Rıza Kubilay (Mithat Tekinoğlu), Yağız Can Konyalı (Mert Altay), Cankat Aydos (Ferit), Hazal Benli (Derya Tekinoğlu), Yeşim Salkım (Melek Tekinoğlu), Kemal Burak Alper (Fiko Fikret), Fatih Dokgöz (Rıfkı), Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Sıla Gözüm, Duygu Akdeniz Katağan, Burak Demir, Gökay Müftüoğlu, Ergun Kuyucu gibi isimler yer alıyor.

ARIZA NEREDE ÇEKİLİYOR?

Arıza dizisinin çekimleri, İstanbul'un farklı semt ve ilçelerinde gerçekleştiriliyor. Çamlıca tepesi, Ortaköy sırtları, Üsküdar ve Beykoz gibi yerlerde sahneler çekiliyor.

Örneğin, Arıza dizisindeki taksi durağı, Beykoz ilçesinin Paşabahçe semtinde Yalı Erguvan Çıkmazı'nda bulunuyor.

Arıza dizisinin mahalle çekimleri İstanbul'un Beykoz ilçesinde bulunan eski kundura fabrikasında gerçekleştiriliyor. Bilindiği üzere eski fabrika, uzun süredir dizi-film platosu olarak kullanılıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN