Masumlar Apartmanı'nda felaketler peş peşe geliyor!

Masumlar Apartmanı'nda felaketler peş peşe geliyor!

Masumlar Apartmanı 17. bölüm izle yenler tarafından heyecanla bekleniyor. Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu, Alper Saldıran ve Atilla Şendil'in başrollerinde yer aldığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından televizyon ekranlarına uyarlandı. İşte, yeni bölüm son fragman...

Masumlar Apartmanı 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, merak konusu oldu. Ege'nin Haluk'u eve getirmesi, İnci'nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM 1. FRAGMAN

17. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Masumlar Apartmanı dizisinin 17. bölümü, 12 Ocak 2021 Salı günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyenlerle buluşacak. Saat 20.00'de ise önceki bölümün özeti yayınlanacak. Dizinin tüm bölümlerinin TRT'nin dijital platformundan ücretsiz olarak izlenebilir.

Masumlar Apartmanı son bölüm neler oldu, göz atalım: Safiye, Naci'nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru'nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır. Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci'yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye'nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Masumlar Apartmanı 17. bölüm özeti: Han ve İnci'nin evliliğini öğrenmek Safiye'nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir. Naci ise Safiye'nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru'nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır. Gülben ve evdekiler yeni bir krizin eşiğindeki Safiye'yi zaptedemeyince Han'dan yardım isterler. Han ile yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

MASUMLAR APARTMANI KONUSU NE?

Dizide, bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişi ve bugünü anlatılmaktadır.

Safiye ve Gülben ciddi boyutta takıntılara sahip iki kardeştir. Evde pamuk ipliğine bağlı bir düzenleri vardır. Erkek kardeşleri Han olmadığında her şey birbirine girmektedir. Han her zamanki gibi o gece de isten çıkıp bir an önce eve girmek ister. Aksi halde evde kriz çıkacaktır. Aniden karşısına çıkan İnci yüzünden kaza yapar ve hastanelik olur. İnci'nin karışacağı kazada onu, Han ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Kendini suçlu hisseden İnci ise, yanında kalacak kimsesi olmayan Han'a refakat eder.

Vakit ilerledikçe birbirlerinden etkilenmeye başlarlar. Ancak ikisi de adım atacak cesareti bulamaz. Olaylı geçen hastane gecesinden sonra Han ve İnci, bir daha görüşmeyeceklerinden emin şekilde vedalaşır. Ancak sonraki karşılaşmaları, sadece onların değil, ailelerinin de hayatını sonsuza kadar değiştirecektir.

MASUMLAR APARTMANI 17. BÖLÜM 2. FRAGMAN

MASUMLAR APARTMANI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını OGM Pictures'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Madanoğlu kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu Masumlar Apartmanı'nın oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu (Han Derenoğlu), Farah Zeynep Abdullah (İnci), Ezgi Mola (Safiye Derenoğlu), Merve Dizdar (Gülben Derenoğlu), Uğur Uzunel (Esat), Alper Saldıran (Uygar), Metin Coşkun (Hikmet), Esra Ruşan (Esra), Atilla Şendil (Memduh), Emir Özden (Ege), Gizem Katmer (Neriman) gibi isimler yer alıyor.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer alıyor. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat semtinde de yapılıyor.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahip. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN