Sadakatsiz'de Derin, Asya'yı alt etmek için Ali'yi kullanıyor!

Sadakatsiz'de Derin, Asya'yı alt etmek için Ali'yi kullanıyor!

Sadakatsiz 16. bölüm özeti, diziseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Güçlü kadrosuyla beğeni toplayan Kanal D dizisinde bu akşam; Derin, Asya'yı sinirlendirmek için Ali'yi planlarına alet eder. Fakat hiç ummadığı şekilde Volkan'dan tepki görür. Volkan durumu anlatmak için Asya'nın evine gidince bir şok yaşar. İşte, yeni bölüm son fragman...

Sadakatsiz 16. yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Burak Sergen, Melis Sezen, Özge Özder ve Yeliz Kuvancı'nın yer aldığı iddialı dizi Sadakatsiz uyarlama mı, hangi diziden uyarlama, merak konusu oldu. Sezonun flaş dizisinin, BBC Studios'un yapımcılığını üstlendiği 'Doctor Foster' isimli İngiltere dizisinden ülkemize uyarlandığını belirtelim.

SADAKATSİZ 16. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Senaryosuyla ilgi odağı olan Sadakatsiz'in 16. bölümü, 3 Şubat 2021 Salı günü saat 20.00'de Kanal D'de ekranlara gelecek. Kanal D'nin sezonun iddialı yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisinin tüm bölümlerini Youtube'dan ücretsiz ve şifresiz izlemek mümkün.

Sadakatsiz son bölümde neler oldu, göz atalım: Selçuk, Nil, Volkan ve Asya'yı bir araya getiren ölüm korkusu, yeni iç hesaplaşmaları ve yüzleşmeleri beraberinde getirir. Volkan ve Derin arasındaki gerginlik büyürken, Haluk'un kurduğu plan onu geçmişinden gelen beklenmedik bir sürprizle karşılaştırır. Asya yüz yüze geldiği gerçek karşısında büyük bir çıkmaza sürüklenir.

6018f8563ab16614e8d8a263.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sadakatsiz 16. bölüm özeti: Ali'nin aldığı karar Asya ile Volkan için yepyeni bir sınav haline gelmiştir ancak Asya oğlu için en doğru adımları atmaya karalıdır. Derin'in planları Volkan ile arasındaki iplerin gerilmesine neden olurken, Volkan'ın çözmesi gereken bambaşka sorunlar ortaya çıkar. Ali'nin içine düştüğü çıkmaz büyürken, oğluna yardımcı olmak isteyen Asya hangi beklenmedik gelişme ile karşı karşıya kalacaktır?

SADAKATSİZ KONUSU NE?

Asya başarılı bir doktordur ve kocası Volkan harika bir eş ve oğulları Ali'ye şahane bir babadır. Üç kişilik çekirdek ailesi, onun hayalindeki huzur ve mutluluk dolu bir hayatının her şeyidir. Ta ki, Asya, Volkan'ın atkısında sarı uzun bir saç teli görene dek. Volkan'ı, evliliğini ve mutlu sandığı yuvayı sorgulamaya başladığında karşısına çıkan her bir iz, Asya'yı bambaşka sonuçlara ulaştırır. Bundan sonra Asya'yı çok zorlu bir yol beklemektedir.

6013c71a3ab1661788ad3cb2.jpg

SADAKATSİZ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Medyapım ve Mednova'nın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu, senaryosunu Kemal Hamamcıoğlu ve Dilara Pamuk'un kaleme aldığı, müziklerini Cem Öget'in yaptığı Sadakatsiz'in oyuncu kadrosunda; Cansu Dere (Asya), Caner Cindoruk (Volkan), Alp Akar (Ali), Yeliz Kuvancı (Bahar), Melis Sezen (Derin Güçlü), Özge Özder (Derya Samanlı), Eren Vurdem (Mert), Burak Sergen, Gözde Seda Altuner, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Emir Taro Tekin, Hikmet Körmükçü gibi isimler yer alıyor.

SADAKATSİZ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sadakatsiz dizisinin çekimleri Tekirdağ'da gerçekleştiriliyor. Süleymanpaşa ilçesindeki Barlar Sokağı'nda ilk bölüm çekimleri yapılan dizinin, ilerleyen bölümlerde Hükümet Caddesi'nde de çekimleri gerçekleştirildi. Sonraki haftalarda yeni bölüm çekimlerinin İstanbul'da devam etmesi bekleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN