Netflix, platform tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisini açıkladı

Netflix, platform tarihinin en çok izlenen 5 orijinal dizisini açıkladı

Netflix, en popüler 5 orijinal içeriğini açıkladı. Listemim ilk sırasında başrolünde Henry Cavill'in yer aldığı The Witcher yer aldı.

Dijital yayın platformu Netflix'in yayımladığı veriler tüm dünyada koronavirüs pandemisinin yayılmasını önlemeye yönelik uygulanan kısıtlamaların pek çok insanı evde kalmaya zorladığı dönemde bazı orijinal dizilerin ne kadar popüler hale geldiğini gözler önüne seriyor. 

Independent'ın Newsweek'ten aktardığı habere göre, Netflix en popüler 5 orijinal içeriğini paylaştı. Bu içeriklerden bazıları Netflix aboneleri için şaşırtıcı olabilir. 

5- BRIDGERTON

Listede özellikle 25 Aralık 2020'de yayımlanan Bridgerton'ın elde ettiği başarı dikkat çekti. 63 milyon izleyici tarafından görüntülenen dizi Netflix'in gelmiş geçmiş en çok izlenen 5. dizisi konumunda yer alıyor.

4- TIGER KING

Onun hemen üstünde 64 milyon hanede izlenen Tiger King yer alıyor.

3- STRANGER THINGS

Öte yandan yeni sezonu merakla beklenen Stranger Things'in üçüncü sezonununsa 64 milyon izlendiği belirtiliyor. 

2- LA CASA DE PAPEL

Bununla birlikte listenin ikinci sırasında bulunan İspanyol yapımı La Casa de Papel'in 4. sezonu da bu verilere göre 65 milyon kişi tarafından izlendi. 

1- THE WITCHER

Başrolünde Henry Cavill'in yer aldığı The Witcher dizisiyse Netflix'teki ilk dört haftasında 76 milyon hanede izlendi ve listenin zirvesinde yer alıyor. 

EN ÇOK İZLENENLER

Variety'nin aralıkta paylaştığı verilere göreyse 2020'nin en çok izlenen yapımları arasında Cocomelon, The Office, The Queen's Gambit gibi diziler başı çekiyordu. Bu listenin sıralamasına göre en çok izlenen 5 dizinin sıralaması Cocomelon, The Office, The Queen's Gambit, Tiger King ve Ozark şeklindeydi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN