Kefaret'te Meltem ile Zeynep'in arasında büyük hesaplaşma!

Kefaret'te Meltem ile Zeynep'in arasında büyük hesaplaşma!

Kefaret 8. yeni bölüm fragmanına göre, Sabri'nin Elif'i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep'e bıraktığı haberi basına düşer. Zeynep'e kaçırılma sonrası yaşananlar hakkında tüm merak ettiklerini anlatır. Zeynep, Sude ile yakınlaştıkça Sinan'ın ulaştığı yeni bilgiler kuşkularını tırmandıracaktır. İşte, Kefaret yeni bölümde yaşanacaklar...

Kefaret 8. yeni bölümde neler olacak, heyecanla bekleniyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat, Yurdaer Okur'un yer aldığı dizi, yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Münevver kardeşine iş bulma gayretine düşer ancak Sinan'ın herkesten sakladığı gizemli ve önemli bir işi vardır. Abisinin hapisten çıkmasıyla birlikte tırmanmaya başlayan olaylar sonucu vurulan Arzu'yu tedavi etmesi için Ahmet zorla getirilir. Ahmet küçük Cansu ile tanışır.

KEFARET 8. BÖLÜM 1. FRAGMAN

KEFARET YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Konusuyla dikkat çeken Kefaret dizisinin 8. bölümü, 10 Ocak 2021 Pazar günü saat 20.00'de Fox TV'de yayınlanacak.

Kefaret dizisi hangi kitaptan uyarlama, merak konusu oldu. Başrollerinde Mert Fırat ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı Kefaret dizisi Zülfü Livaneli'nin Konstantiniyye Oteli kitabından televizyon ekranlarına uyarlandı.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kefaret 8. bölüm özeti: Ahmet, Arzu’yu tedavi ederken karşılaştığı Cansu'nun kendi kızı olabileceğinden kuşkulanmaya başlar. Münevver, Sinan'a araba alma bahanesiyle Kadir ile hoş bir gün geçirir. Ancak Sinan kendisine danışılmadan alınan bu arabaya tepki gösterecektir. Meltem, Ahmet'in evlenir evlenmez kendisini başından atmasının faturasını Zeynep'e keser ve aralarında büyük bir hesaplaşma yaşanır. Sinan, Arzu ve Mehmet'in Cansu konusunda yalan söylediklerini ve Cansu'nun gerçekten Zeynep'in kızı olduğunu bilmekte ancak bunu Zeynep'e nasıl söyleyeceğini bilememektedir. Sabri’nin Elif'i kaçırdığını itiraf ederek kızını ve büyük bir serveti Zeynep'e bıraktığı haberi basına düşer. Bu haberin Ahmet tarafından öğrenilmesinin sonuçları Zeynep için çok ağır olacaktır. 

KEFARET DİZİSİ KONUSU NE?

Müzik öğretmeni Zeynep (Nurgül Yeşilçay) beş yıl önce iki küçük çocuğu ve doktor kocası Ahmet (Yurdaer Okur) ile yeni tayin oldukları kasabadaki güzel evlerine taşınırken geleceklerinin o yaz sabahı gibi mükemmel olacağından emindi. Doğum gününde bir dilek diledi. Sonraki beş yıl içinde herşeyini kaybetti. Sinan komiser (Mert Fırat) Zeynep'i terk etmedi. Sinan Zeynep'e duyduğu büyük aşk yüzünden işinden oldu. Zeynep kaybettiklerini geri alabilmek için son bir yol denedi. Sinan ile Zeynep el ele verip inatla her şeyi teker teker geri aldılar.

KEFARET 8. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KEFARET DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

25 Film'in yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Mahinur Ergun ve Melih Çam'ın yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Mesude Eraslan'ın oturduğu Kefaret oyuncu kadrosunda; Nurgül Yeşilçay (Zeynep Çınarlı), Mert Fırat (Sinan), Yurdaer Okur (Ahmet Çınarlı), Özge Özacar (Meltem), Ege Kökenli (Nil), Ayşegül Cengiz (Münevver), Mine Kılıç (Arzu), Tolga Güleç (Zeki), Lavinya Ünlüer (Elif Çınarlı), Göktan Oktay Göztepe (Can Çınarlı), Efe Deprem, Ayberk Aladağ, Enis Yıldız, Defne Günay, Umut Öztok, Nihan Durukan, Metin Yavuzoğlu gibi isimler yer alıyor.

KEFARET NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kefaret dizisinin çekimler, İstanbul'un çeşitli mahallelerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Göl ve orman mekanları için İstanbul'un doğal ortamlarından yararlanırken, şehir çekimleri için Sarıyer, Nişantaşı ve Sarıyer gibi lüks semtler tercih ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN