MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler

MasterChef Tunahan Ak kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler

TV8'in fenomen programı MasterChef'te yarışmacı Tunahan Ak ile şefler arasındaki diyaloglar, izleyenleri kahkahaya boğdu. Mehmet şefin "Eti nasıl pişirmek istedin?" sorusuna "Tavada" şeklinde yanıt veren genç yarışmacı, program boyunca muzipliğiyle izleyicilerden tam not aldı. İşte, Tunahan Ak biyografisi...

Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliği yaptığı yemek yarışması MasterChef 2021'de elemelerde birinci elemeleri geçen yarışmacılar ikinci aşamada rakipleri ile düello yapacak. Son bölümde genç yarışmacı Tunahan Ak, patates yatağında bonfile yaptı. Somer şef "Hayır' dedi, Danilo ve Mehmet şef ise "Evet" dedi. İkinci tura çıkmayı başaran Tunahan Ak, "Yarışmada iddialı mısın?" sorusuna ise "Bunu zaman gösterecek" şeklinde yanıt verdi.

MASTERCHEF TUNAHAN AK DİYALOGLARI

Mehmet şefin "Eti nasıl pişirmek istedin?" sorusuna "Tavada" şeklinde cevap vermesi Danilo şef ve Somer şefi çok güldürdü. Mehmet şef, derece olarak demek istiyorum deyince Tunahan Ak'ın 60 derece cevabı iki şefe kahkaha attırdı. Mehmet şef, bu cevaplar karşısında "Kamera şakası falan değilsin dimi" diyerek tepki verdi.

Fazla gülmemesiyle ve sert tavrıyla bilinen Mehmet şef de geç yarışmacıya, "Yaşından dolayı bilmedikleri olduğunu" söyleyince Tunahan Ak, "İnsanlar 14 yaşında İstanbul'u fethediyor" yanıtıyla ünlü şefleri bir kez kahkahalara boğdu. Mehmet şef, Tunahan Ak'ı ikaz ederek "İnsanlar dediğin Fatih Sultan Mehmet" dedi.

TUNAHAN AK'IN HAYAT HİKAYESİ

2001 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Aşcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde 4 yıl yatılı okudu ve 2019 yılında mezun oldu.

Tunahan Ak, 2020 yılından beri İstanbul Kadıköy'de bir çikolata imalathanesinde çalışıyor.

2001 doğumlu olan Tunahan Ak, 2021 yılı itibarıyla 20 yaşındadır ve bekardır.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @ttunahanak kullanıcı adıyla yer almaktadır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN