MasterChef'de Azize ile Görkem arasında gerilim: Gözyaşlarını tutamadı

MasterChef'de Azize ile Görkem arasında gerilim: Gözyaşlarını tutamadı

MasterChef'in 11 Ağustos Çarşamba yayınlanan son bölümünde yarışmacılar arasında tansiyon yükseldi. Azize, yanlış anlaşıldım diyerek gözyaşlarını tutamazken ünlü şefler araya girerek tarafları sakinleştirdi.

Dün akşam yayınlanan MasterChef Türkiye son bölümde yarışmacılar ana kadroya girebilmek için mücadele etti. 11 Ağustos Çarşamba akşamı ekranlara gelen yeni bölümde ikinci turda kenarda olan Azize ile ana kadroya girebilmek için tezgah başına geçen Görkem arasında tartışma yaşandı. Yarışmacı Azize, yaşanan olaydan sonra gözyaşlarını boğuldu.

DÜN AKŞAM ENDONEZYA MUTFAĞI VARDI

MasterChef Türkiye 2021'de ana kadroya girebilmek için mücadele eden yarışmacılar, ilk turda Endonezya mutfağından bir yemek yaparak yarıştı.

masterchef-gorkem.jpg

İlk tur sonunda şeflerin değerlendirmeleri sonucunda, Samet, Hüseyin, Pınar, Görkem ve Araz yaratıcılık oyununa geçmeyi başaran isimler oldu.

MasterChef Türkiye'nin ikinci turunda yarışmacı adayları arasında yer alan Azize ile Görkem arasında tansiyon yükseldi.

masterchef-final.jpg

AZİZE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Azize, salata ile ilgili olarak Görkem'e bir soru yönelttiğini ve aldığı cevap sonrası salatasını ona göre yaptığını dile getirdi.

Azize'nin bu sözlerini yanlış anlayan Görkem, yapılan hatayı kendisine mâl edilmemesi gerektiğini ifade etti.
masterchef-turkiye11-agustos.jpg

Azize, yanlış anlaşıldığını dile getirse de üzüntüsünden gözyaşlarını tutamadı.

masterchef-aize.jpg

Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna ise Görkem ve Azize ile konuşarak yaşanan tartışmayı sonlandırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN