Kazara Aşk konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İki gencin kazara kesişen yolları

Kazara Aşk konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? İki gencin kazara kesişen yolları

Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in başrollerini paylaştığı 'Kazara Aşk' dizisi, 24 Haziran 2021 Perşembe günü izleyicisiyle buluşuyor. Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan yaz dizisi, oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. İşte, Kazara Aşk dizisi künyesi...

Star TV'nin yeni yaz dizisi 'Kazara Aşk', sürükleyici ve eğlence hikayesiyle sezona iddialı bir giriş yapıyor. Yayınlanan tanıtımların ardından merak uyandıran dizi, birçok deneyimli ve yetenekli oyuncuları kadrosunda bulunduruyor. Artvin ve Gaziantep'ten çıkan iki gencin kesişen yolları, yeni bir aşkı ortaya çıkarıyor.

KAZARA AŞK 1. BÖLÜM 1. FRAGMAN

KAZARA AŞK NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Geniş oyuncu kadrosuyla dikkat çeken romantik komedi türündeki Kazara Aşk dizisi, 1. bölümüyle 24 Haziran 2021 Perşembe günü saat 20.00'de Star TV'de ekranlara gelecek. Kazara Aşk tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

Heyecanlı bir başlangıcın sinyallerinin verildiği fragman, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. İddialı yapım, sürükleyici hikayesiyle seyircilere yaz boyunca ekran başında eğlenceli anlar vaat ediyor.

KAZARA AŞK KONUSU NE?

Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız... Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç... Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir. Artvinli Şimal ile Gaziantepli Civan'ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla bambaşka bir boyuta sürüklenir.

KAZARA AŞK 1. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KAZARA AŞK OYUNCULARI KİMLER?

Koliba Film'in yapımcılığını üstlendiği, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu'nun senaryosunu kaleme aldığı, Sadullah Celen'in yönetmenliğini yaptığı Kazara Aşk oyuncu kadrosunda; Ümit Kantarcılar (Civan), Sude Güler (Şimal), Uğur Çavuşoğlu (Tahsin), Servet Pandur (Neval), Selin Işık (Nazlı), Sadi Celil Cengiz (Okan), Aycan Koptur (Vildan), Deniz Altan (Aslı), Burakhan Yılmaz (Doktor Kenan), Burak Tamdoğan, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt, Billur Pınar Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

KAZARA AŞK NEREDE ÇEKİLİYOR?

İki farklı kültürden gelen gençlerin aşk hikayesini konu edinen Kazara Aşk'ın çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve mahallerinde yapılıyor. Ancak ilk bölümün bazı sahneleri Sinop'un Ayancık ilçesinde çekildi. Romantik komedi türündeki dizinin çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul'un Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ilçesinde gerçekleştiriliyor. Zaman zaman eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda da çekimler yapılıyor. Bilindiği üzere, eski kundura fabrikası çok uzun zamandır dizi-film platosu olarak kullanılıyor. Halka açık bir alan olmamasından dolayı çekimler daha rahat ve hızlı bir şekilde yapılabilmesinden dolayı birçok yapım şirketi tarafından tercih ediliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN