Cam Tavanlar son bölümde Leyla ile Cem ters köşe gol yiyor!

Cam Tavanlar son bölümde Leyla ile Cem ters köşe gol yiyor!

Show TV'nin yankı uyandıran yaz dizisi Cam Tavanlar, 3. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geliyor. Aralarındaki tüm çekişmeye rağmen Leyla'dan uzak kalamayan Cem, onun yanında İskender'i görünce hayal kırıklığına uğrarken, Leyla'nın Asude'ye girişini yasaklayarak herkesi şaşırtan bir hamle yapıyor. İşte, son fragman...

Cam Tavanlar 3. bölüm özet, netleşti. Leyla, çok kısa bir süre içinde kendi restoranını açmak için kolları sıvadı. Tedarikçiler ile görüşmek için Leyla'nın ani bir kararla çıktığı şehir dışı seyahati, Cem için de yeni bir tehlike demekti. Cem, Leyla'nın peşinden yollara düşünce heyecan dolu rekabet başladı.

CAM TAVANLAR 3. BÖLÜM 1. FRAGMAN

3. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Cam Tavanlar'ın 3. bölümü, 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Show TV'de izleyicileriyle buluşacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Cam Tavanlar tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalına bakabilirsiniz.

Cam Tavanlar son bölümde neler oldu, göz atalım: Leyla, yeni restoranı 'Lujuria' için tedarikçiler ile görüştükten sonra ekibini kurmaya başladı. Restoranın şefi olarak Aylin ile anlaşan Leyla'yı, Asude'de birlikte çalıştığı Şinasi de yalnız bırakmadı. Renkli karakterleriyle dikkat çeken Aylin ve Şinasi, Lujuria'da Leyla ile birlikte büyük başarılara imza atacaklarının sinyallerini verdi.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Cam Tavanlar 3. bölüm özeti: Cem'in ortada net bir aşk teklifi var. Hem de en sıcağından... Leyla ne cevap verecek derken hayat onlara ters bir top atıyor: Leyla, iş tarafında Cem'in danışmanı ve karar vericisi oluyor. Bu arada Süreyya, Şinasi, Aylin Şef ve İskender hayatlarına gümbür gümbür bir giriş yapıyorlar. Haldun ise kılıcını çekiyor. Leyla ve Cem ilişkisini tam orta yerinden yarmak üzere... Aşk bütün bu engelleri aşabilecek mi? Kim bu aşkın yanında, kim düşman?

CAM TAVANLAR 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Cam tavan ne demek, merak konusu oldu. 'Cam tavan' tabiri, özellikle kadınların iş hayatında maruz kaldıkları ayrımcılık ve baskıyı anlatmak için kullanılan bir benzetmedir. Cam tavan, azınlıkların belli bir noktaya gelmesinin engellenmesi için kullanılır.

CAM TAVANLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

İnsanların içini ısıtacak eğlenceli bir hikayeye sahip olduğu kadar pek çok anlamlı mesaj da verecek Cam Tavanlar dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde gerçekleştiriliyor. Diziseverler, iddialı yapımın özellikle Şişli, Beşiktaş ilçelerinde çekimlerin yapıldığını bildirirken, Beykoz sırtlarında geçen sahneler de bulunuyor.

CAM TAVANLAR SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN