Zeynep Sever Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen hayatı...

Zeynep Sever Demirel kimdir, kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? İşte merak edilen hayatı...

Bir dönem hayatını sürdürdüğü Belçika güzellik kraliçesi seçilen Zeynep Sever, Volkan Demirel ile evlendikten sonra dünyaya gelen kızları dolayısıyla mankenliğe ara verdi. Çocuklarının büyümesiyle iş hayatına geri dönen ünlü isim, Seksenler dizisinde oyuncu olarak dahil oldu. İşte, Zeynep Sever biyografisi...

Fenerbahçe antrenörü Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever ilk oyunculuk deneyimi için kameralar karşısına geçmeye hazırlanıyor. TRT 1'de yayınlanan Seksenler dizisinin çekimleri, başrol oyuncusu Rasim Öztekin'in vefatı nedeniyle ertelendi ve yeniden yapılanma sürecine girdi. Zeynep Sever'in fenomen dizide hangi rolle izleyiciyle buluşacağı şimdiden merak konusu oldu.

6078109b554285308c25a1ac.jpg
Zeynep Sever Demirel ve Birol Güven

ZEYNEP SEVER'İN HAYAT HİKAYESİ

9 Temmuz 1989 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Tam adı Zeynep Kübra Sever Demirel'dir.

Küçük yaşta ailesiyle Belçika'ya yerleşti. Üniversite eğitimini radyo-televizyon ve sinema bölümünde lisans alanında tamamladı.

2009 yılında Belçika Güzellik Yarışması'nda (Miss Belgium) birinci seçildi. Aynı yıl Miss Universe'de ilk 15 arasına kaldı fakat ikinci aşamaya geçemedi.

Zeynep Sever Demirel'in mesleği modellik ve oyunculuktur.

ÖZEL YAŞAMI

1989 doğumlu olan Zeynep Sever, 2021 yılı itibarıyla 32 yaşındadır.

2010 yılında eski Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile evlendi. 'Yade' (d.2014) ve 'Yeda' (d.2017) adlarında 2 kız çocuk dünyaya getirdi.

Zeynep Sever 1.78 metre boyunda, 56 kilo ve yengeç burcudur.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram'da @zeynepseverdemirel, Youtube'da @zeynepseverdemirel kullanıcı adıyla yer almaktadır.

2021-04-15-163923.jpg
Volkan Demirel, Yeda Demirel, Yade Demirel, Zeynep Sever Demirel

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN