'Seksenler' ekibi Rasim Öztekin'i unutmadı

TRT 1'in uzun yıllardır devam eden dizisi 'Seksenler' yeni sezona başladı. Dizi ekibi, yakın zamanda aramızdan ayrılan ünlü oyuncu Rasim Öztekin’i unutmadı ve bir anma videosu hazırladı.

2012 yılından bu yana ekranlarda olan Seksenler dizisi, bir dönemdeki mahalle insanının yaşamını anlatıyor. Dizide evin babası rolünü ise Fehmi karakteriyle Rasim Öztekin canlandırıyordu. Yeni sezonuna başlayan dizinin yayınlanan ilk bölümünde, Mart 2021'de hayatını kaybeden usta oyuncu Öztekin duygusal bir video ile anıldı.

RASİM ÖZTEKİN KİMDİR?

Öztekin, 14 Ocak 1959; İstanbul'da dünyaya geldi. İstanbul'daki Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulundan mezun olan sanatçı, sahne yaşamında ilk deneyimlerini İstanbul Akademik Sanatçılar Topluluğu ve Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Nöbetçi Tiyatro’da amatör çalışmalarla edindi. Profesyonel tiyatro sanatçılığına, Ferhan Şensoy'un Ortaoyuncular topluluğunda başladı. 2016 yılında Kel Hasan Efendi'nin kavuğu Ferhan Şensoy tarafından kendisine devredilmiş, 20 Eylül 2020 tarihinde ise kavuğu kendisi Şevket Çoruh'a devretmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN