Sevenlerini üzecek! Hande Erçel kötü haberi kendi verdi

Sevenlerini üzecek! Hande Erçel kötü haberi kendi verdi

Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Hande Erçel dizinin final yapacağını sosyal medya hesabından duyurdu. Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisi iki sezondan sonra pes etmiş oldu.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerinde oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi hakkında final kararı çıktı. Geçen sene yazın başlayan dizi bu yaz noktayı koydu. Dizinin 50. bölümü ile birlikte final yapacağını Hande Erçel duyurdu.

hande-ercel.jpg

Geçtiğimiz yıl Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve sezonda da devam eden Sen Çal Kapımı dizisine Nisan ayında kısa bir ara verilmişti. İkilinin hayranları dizinin yeni bölümlerinin ne zaman ekranlara geleceğini merakla bekliyordu.

Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran’da yeniden Fox TV ekranlarında izleyici ile buluştu, Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisi de yeniden yoğun bir çalışma temposuna girdi. 40.bölümü ile yeniden ekranlara merhaba diyen dizide zaman atlaması yaşandı ve diziye pek çok yeni karakter katıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN