Sen Çal Kapımı son bölümde Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük sırrı ortaya çıkıyor!

Sen Çal Kapımı son bölümde Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük sırrı ortaya çıkıyor!

Başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in yer aldığı Sen Çal Kapımı yeni bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Geçen hafta 2. sezona 'merhaba' diyen dizide 5 yıllık zaman atlaması yaşanması, hikayeyi daha da sürükleyici hale getirdi. İşte, sürprizlerle dolu son fragman...

Sen Çal Kapımı 41. bölüm özet, ortaya çıktı. Yayınlanan yeni fragmanda Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Serkan'ın, "Sana aşığım Eda. Beni unutmadığını söyle" sözleri Eda'yı şaşırtır. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük bir sır vardır.

SEN ÇAL KAPIMI 41. BÖLÜM 1. FRAGMAN

41. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hem kış hem de yaz sezonunda ekranlara gelerek diğer dizilerden sıyrılan Sen Çal Kapımı dizisinin 41. bölümü, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de Fox TV'de izleyicisiyle buluşacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Sen Çal Kapımı tüm bölümler izlemek için ücretsiz dijital platform Fox Play'e göz atmak mümkün.

Sen Çal Kapımı son bölümde neler oldu, hafızaları tazeleyelim. Serkan'ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda'nın Serkan'dan sakladığı büyük bir sır vardır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Sen Çal Kapımı 41. bölüm özeti: Eda ve Serkan arasında yıllar önceki hesaplaşmalar gün yüzüne çıkarken, Kiraz konusundaki köşe kapmaca devam eder. Ancak Eda'nın büyük sırrına başkaları da uyanmak üzeredir. Eda uzak durmaya çalışsa da, Serkan yıllar sonra Eda'yı yeniden kazanmak için elinden geleni yapacaktır.

SEN ÇAL KAPIMI 41. BÖLÜM 2. FRAGMAN

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLER?

Projesini MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun yazdığı, müziklerini Aytekin Ateş'in yaptığı, yönetmenlik koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosunda; Hande Erçel (Eda Yıldız Bolat), Kerem Bürsin (Serkan Bolat), Neslihan Yeldan (Aydan Bolat), Evrim Doğan (Ayfer Yıldız), Anıl İlter (Engin Sezgin), Elçin Afacan (Melek Yücel), Başak Gümülcinelioğlu (Pırıl Baytekin), Alican Aytekin (Seyfi Çiçek), Sarp Bozkurt (Erdem Şangay), İlkyaz Arslan (Leyla Haktan), Sinan Albayrak (Kemal Özcan) gibi isimler yer alıyor.

SEN ÇAL KAPIMI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN