Kuruluş Osman son bölümde Togay'ın cezasını Osman Bey bizzat kesiyor!

Kuruluş Osman son bölümde Togay'ın cezasını Osman Bey bizzat kesiyor!

Çekimleri İstanbul Riva'da yapılan ve yüksek bütçeli prodüksiyonuyla beğeni toplayan Kuruluş Osman'ın 63. yeni bölümünde, Malhun Hatun'dan evlat müjdesi alan Osman Bey, efsanevi komutan Dukas ile birlikte uç bölgesine gönderilen Bizans ordusuna karşı vereceği büyük savaşa hazırlanmak üzere harekete geçiyor. İşte, heyecan dolu son fragman...

Kuruluş Osman 63. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Selçuklu sultanıyla görüşmek üzere Konya'ya giden Osman Bey, Moğol ve Bizans arasında kalmamak için zekice bir oyun kurar. Togay'ın elinden kaçırılmasını ve Moğol altınlarına el konulmasını hazmedemeyen Moğol Valisi Yargıcı ise Osman Bey'e karşı sürpriz bir hamle peşindedir.

KURULUŞ OSMAN 63. BÖLÜM 1. FRAGMAN

63-bolum-foto-galeri-1623746631324.jpg

63. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Osmanlı İmparatorluğu'nu kuruluş sürecini anlatıldığı Kuruluş Osman dizisinin 63. bölümü, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de ATV'de seyircisiyle buluşacak. Ancak daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özeti yayınlanacak. Kuruluş Osman tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube sayfasını kontrol edebilirsiniz.

Kuruluş Osman son bölümde neler oldu, göz atalım: Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirdiği ve Söğüt'e getirdiği Togay'ın cezasını keserek Bamsı Bey'in intikamını alır. Togay'ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı'nın tepkisini çeker. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası'nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini talep ederek Osman Bey'i zor durumda bırakır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kuruluş Osman 63. bölüm özeti: Komutan Dukas'ın ordusuyla birlikte İnegöl'e gelişiyle gücünü artıran Nikola, Türkleri uç bölgesinden söküp atmak için aradığı fırsatı yakaladığını düşünmektedir. Osman Bey'in evlat sahibi olacağını öğrenen Bala Hatun, duygularına hakim olmaya çalışır ve Malhun Hatun'a bir adım atar. Osman Bey ise Konya'dan döndükten sonra uç bölgesinin kaderini belirleyecek büyük savaş için Alpleri ile birlikte cenk meydanına çıkar.

Osman Bey, Bizans ordusuyla savaştan galip çıkabilecek mi? Komutan Dukas'ın uç bölgesine getirdiği ordu dengeleri nasıl değiştirecek? Dukas'ın gelişi ile eli güçlenen Nikola'nın stratejisi ne olacak? Osman Bey ve Selçuklu Sultanı arasındaki görüşmeden nasıl bir sonuç çıkacak? Osman Bey'den intikam almak isteyen Moğol Valisi'nin planı ne? Bala Hatun, Osman Bey ve Malhun Hatun'un çocuk sahibi olmasını nasıl karşılayacak?

KURULUŞ OSMAN 63. BÖLÜM 2. FRAGMAN

63-bolum-foto-galeri-1623746630852.jpg

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN