Akrep dizisi yayından kaldırıldı! İşte final bölümünde yaşananlar

Akrep dizisi yayından kaldırıldı! İşte final bölümünde yaşananlar

2020'nin son haftasında yayın hayatına başlayan Akrep dizisi, bu akşam ekranlara gelecek 26. bölümüyle ekranlara veda edecek. Reytinglerde beklentilerin altında kalan yapımın final yaparak yeni sezonda devam etmemesine karar verildi. İşte, final bölümü son fragman...

Akrep final bölümü özet, belli oldu. Star TV'nin iddialı dizisi Akrep, bu akşam final bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Ahmet; Aras ve Duru nikahın kıyılacağı yerde Perihan'ı beklerken kaçırıldığını öğrenir ve nikahı iptal edip Perihan'ı kurtarmaya gider. Ahmet'in tehlikeli oyunu ise trajik bir şekilde sonuçlanır.

AKREP NEDEN FİNAL YAPIYOR? YENİ SEZON OLACAK MI?

İlk bölümü 11 Aralık 2020 tarihinde seyircisiyle buluşan Akrep dizisi, 17 Haziran 2021 Perşembe günü yayınlanacak 26. bölümüyle final yapacak. Deneyimli oyuncuları kadrosunda bulunduran dizi, sezonun ortasında yayın hayatına başlamasına karşın iddialı bir giriş yaptı. Fakat sezon içerisinde yeni dizilerin rekabete girmesiyle reyting savaşında güçlü kalamayan Akrep, Star TV gibi büyük bir kanal için kabul edilebilir reytinglerden uzaklaştı. Düşük reytinglere karşın diziyi devam ettiren kanal yönetimi, yeni sezonu düşünmediklerini yapımcı firmaya iletti. İki taraf arasındaki görüşmelerin ardından dizinin, sezonun sonunda final yaparak hikayesinin sonlandırılmasına karar verildi. Akrep dizisinin 2. yeni sezonu çekilmeyecek ve 26. bölümle dizi sona erecek.

AKREP FİNAL BÖLÜMÜ 1. FRAGMAN

FİNAL BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Geçmişiyle savaşan iki kadının hikayesini konu edinen Akrep dizisinin final bölümü (26. bölümü), 17 Haziran 2021 Perşembe günü saat 21.00'de Star TV'de yayınlanacak. Fakat daha önce saat 20.00'de son bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Akrep tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret edebilirsiniz.

Akrep son bölüm neler oldu, göz atalım: Ferda, Efe ve Merve'nin evliliğine razı gelir ancak bazı şartları vardır. Merve ile evlenecek olmanın heyecanını yaşayan Efe, Ferda'nın tüm şartlarını kabul eder ve Merve'yi istemeye gider. Sonunda hem Aras ve Duru hem de Efe ve Merve bekledikleri mutluluğa erişmeye yakındır.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Akrep final bölümü (26. bölüm) özeti: Perihan, şirketi Ferda'ya devrettiğini açıklayınca ailede kriz yaşanır. Ferda, çocukların karşısına geçip Perihan'ın ölümünün ardından hisseleri Duru ve Şahin'e devredeceğini söyleyerek herkesi şaşırtır. Ayşem annesinin sözlerine şüpheyle yaklaşır ve şirketten gerçekten vazgeçip vazgeçmeyeceğini anlamak için onu bir teste tabi tutar.

Duru ve Merve çifte düğün için hazırlıklara devam ederken, Perihan ve Ferda her şeyin geleneklere uygun olmasını ister. Aras ve Duru ile birlikte Merve ve Efe de nikah masasına oturur. Düğün töreninin ardından çiçeği burnunda çiftler balayına gider. Şahin ve İpek de onlara katılınca; Perihan, Ferda’dan sır gibi sakladığı listesindeki son maddeyi gerçekleştirmek için hazırlıklara başlar.

Perihan, Ferda ile geçmişe bir yolculuk yapar. Ferda'yı bırakıp kaçtığı gecekondu mahallesine götürürken, Ferda burada hiç ummadığı bir gerçekle daha karşılaşır. İkisinin arasında süregelen problemlerin kaynağı da yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başlar. Ardından Perihan, Ferda'yı Sapanca'daki eve götürür. Orada Ferda'ya onu terk etmesinin gerçek sebebini söyler ve Ferda'yı zehirler.

AKREP FİNAL BÖLÜMÜ 2. FRAGMAN

AKREP DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını 1441 Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Erkan Birgören'in kaleme aldığı, Gökçen Usta'nın yönetmenliğini yaptığı Akrep dizisi oyuncu kadrosunda; Demet Akbağ (Perihan Emgen), Evrim Alasya (Ferda Kendirci), Yusuf Çim (Aras Sağlam), Beril Pozam (Ayşem Güngör), Suzan Aksoy (Hünkar Arımlı), Aslı Melisa Uzun (Duru Gürsoy), Demet Gül (Hacer), Müge Su Şahin (Merve Elgin), Taha Baran Özbek (Şahin Gürsoy), Esila Umut (İpek Sağlam Gürsoy), Bestemsu Özdemir (Selma), Ahsen Türkyılmaz (Ece Gürsoy), Çağdaş Onur Öztürk (Ahmet Karadağ), Bertan Asllani (Efe) gibi isimler yer alıyor.

AKREP SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN