Aşka ikinci şans verilir mi? 'Aşk Mantık İntikam' Güney Kore'den ülkemize uyarlandı

Aşka ikinci şans verilir mi? 'Aşk Mantık İntikam' Güney Kore'den ülkemize uyarlandı

Haziran ayıyla birlikte yeni yaz dizileri birer birer izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Burcu Özberk, İlhan Şen, Burak Yörük, Melisa Döngel'in paylaştığı Aşk Mantık İntikam dizisi, Fox TV'de 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 20.00'de izleyicisiyle buluşuyor.

Aşk Mantık İntikam Kore uyarlaması mı, merak konusu oldu. Yetenekli oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Fox TV'nin yeni yaz dizisi, tanıtımları sosyal medyada ilgi odağı oldu. Ayrılan bir çiftin uzun zaman sonra karşı karşıya gelmesi ve barışması sürecini ekranlara taşıyan romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisi, cuma akşamları güçlü rakiplerine karşı reyting listesinde mücadele edecek.

AŞK MANTIK İNTİKAM 1. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK MANTIK İNTİKAM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Aşkın ikinci bir şansı hak edip etmeyeceği üzerine kurgulanan Aşk Mantık İntikam dizisi, 1. bölümüyle 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 20.00'de Fox TV'de ekranlara gelecek. Aşk Mantık İntikam tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Fox Play'i ziyaret edebilirsiniz.

Kadın-erkek ilişkileri üzerine klişe hikayeye sahip Aşk Mantık İntikam dizisinin tanıtımında yer alan bazı cinsiyetçi ifadeler, kamuoyunda eleştiri konusu oldu. Özellikle eşinden boşanan ve geçim sıkıntısı çeken bir kadının, zenginleşen kocasını yeniden kendisine aşık etmeye çalışması, sosyal medyada tepki çekti.

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU NE?

Esra garsonluk yapmaktadır ve artık hayatın zorluğundan sıkılarak yaşam standardının değişmesi için mühendis Ozan ile mantık evliliği yapmıştır. Ancak bu evlilikte maddi, manevi zorluklar yaşayınca evliliği bitirmek zorunda kalmıştır. Boşandıktan sonra Ozan bir yazılım şirketi açıp çok zengin olur. Ve bir gün Leyla bu şirkette işe başlar.

Esra'nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan'ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir.

ask-mantik-intikam-30mayis3.jpg

AŞK MANTIK İNTİKAM UYARLAMA MI?

Yaz sezonunun iddialı dizisi Aşk Mantık İntikam, 2014 yılında Güney Kore'de yayınlanan 'Cunning Single Lady' adlı diziden ülkemize uyarlandı. Boşanmış bir çifti olan Lee Min-Jung ve Joo Sang-Wook'un romantik komedi hikayesi, Türkiye'de Aşk Mantık İntikam adı ile yayınlanıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığı No:9 Productions'ın üstlendiği, senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğuna Murat Öztürk'ün oturduğu Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosunda; Burcu Özberk (Esra), İlhan Şen (Ozan), Burak Yörük, Melisa Döngel, Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu, Mehmet Yılmaz gibi isimler yer alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM NEREDE ÇEKİLİYOR?

Fox TV'nin yeni yaz dizisi Aşk Mantık İntikam'ın çekimleri İstanbul'un çeşitli ilçelerinde ve semtlerinde gerçekleştiriliyor. Çekimlerin özellikle Avrupa Yakası'nda yer alan Beyoğlu ilçesi ve Fatih ilçesindeki balat semtinde yapıldığı biliniyor. Öte yandan bazı sahneler ise film platosu olarak kullanılan eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda çekiliyor.

ask-mantik-intikam-1-7.jpg

AŞK MANTIK İNTİKAM SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN