Erkan Petekkaya ‘Kırmızı Oda’ dizisinden ayrıldı

Erkan Petekkaya ‘Kırmızı Oda’ dizisinden ayrıldı

TV8'de yayınlanan müzik ödül töreninde Kerimcan Durmaz'a ödül verilmesine tepki gösteren oyuncu Erkan Petekkaya, kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile yaşadığı gerilimin ardından ‘Kırmızı Oda’ dizisine veda etti.

Erkan Petekkaya ve Acun Ilıcalı arasındaki ‘Kerimcan Durmaz’ gerilimi, oyuncunun TV8’deki ‘Kırmızı Oda’ dizisinden ayrılmasıyla son buldu.

Petekkaya, kanaldaki bir müzik töreninde Kerimcan Durmaz’a ödül verilmesinin ardından Instagram hesabından kanalın sahibi Ilıcalı'ya “Acun efendi yuh!” ifadesiyle, "Utanıyorum kanalınızda olmaktan" demişti. Paylaşımını kısa sürede silen Petekkaya, yeni bir paylaşım yaparak "Söylediğimde haklı olsam da üslubum hatalı olmuş. Bu yüzden lütfen kusura bakmayın" ifadelerini kullanıp geri adım atmıştı. Petekkaya'nın tepkisinin ardından Ilıcalı da yarışma konseyinde oyuncuya yönelik "Twitter dediğin konu, iki gün evvel bizde dizi yapan adam bana küfretti" ifadesini kullanmıştı.

TEŞEKKÜR MESAJIYLA VEDA ETTİ

‘Sadi’ karakterini canlandırdığı Kırmızı Oda'nın yeni bölüm fragmanında yer almayan Petekkaya, dizinin yeni bölümü yayınlanmadan sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ayrıldığını duyurdu. Set ekibiyle çektirdiği bir fotoğrafı paylaşan oyuncu, "Çok teşekkür ederim hepinize. Sağ ve var olun. Sağ olun Kırmızı Oda ve fotoğrafta olmayan, aklımızda olan tüm emek verenlere teşekkürler. Siz olmasaydınız ben o rolü öyle oynayamazdım. Sadi hepimizin birlikte yarattığı bir adam. O olmak istediğimiz adam gibi adam. Birlikte yaptık, hep birlikte" ifadelerini kullandı.

erkan.jpeg

Yaşananların ardından Petekkaya’nın dizinin internette yer alan oyuncu kadrosundan da silindiği görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN