Kırmızı Oda sürpriz konuklarıyla sezon finali yapıyor

Kırmızı Oda sürpriz konuklarıyla sezon finali yapıyor

18 Haziran 2021 Cuma günü saat 21.00'de yayınlanacak 42. bölümüyle 1. sezon finali yapmaya hazırlanan Kırmızı Oda dizisinde, 'Gülben' sürprizi yaşanacak. Masumlar Apartmanı'nda rol alan Merve Dizdar, oynadığı 'Gülben' karakteriyle Kırmızı Oda'ya konuk olacak. Ünlü oyuncunun, eylül ayında başlayacak 2. yeni sezonda da bir süre yer alması bekleniyor.

Kırmızı Oda bitiyor mu, merak konusu oldu. Ekranların her hafta yeni bölümü merakla beklenen dizisi Kırmızı Oda'nın cuma akşam yayınlanacak sezon finalinde, heyecan tavan yapacak. Zira, Sadi'nin dillere destan aşkı Azra ilk kez izleyici karşısına çıkacak. Sadi karakterinin büyük aşkı Azra karakterini, Deniz Uğur oynayacak.

"Mutluluk her zaman aradığımız o yolun sonunda olmaz, belki de yolun ta kendisidir" sözüyle geceye damga vurmaya hazırlanan Kırmızı Oda'nın sezon finalinde, Merve Dizdar'ın oynadığı 'Gülben'in ziyaretiyle de yeni başlangıçlara vurgu yapılıyor.

KIRMIZI ODA SEZON FİNALİ FRAGMANI

KIRMIZI ODA NEDEN BİTTİ? YENİ SEZON NE ZAMAN?

Gerçek karakterlerin yaşam öykülerini barındıran Gülseren Budayıcıoğlu'nun eserinden uyarlanan Kırmızı Oda dizisi, cuma akşam yayınlanacak 42. bölümüyle sezon finali yapacak. İlk bölümü 4 Eylül 2020 günü TV8'de yayınlanan dizi, sezonun flaş yapımlarından biri oldu. Hemen hemen her bölüm ünlü bir oyuncuyu konuk eden dizi, dramatik ve gerçeğe dayanan hikayesiyle büyük ilgi gördü. Yaz aylarının gelmesiyle tatil nedeniyle çekimlerine ara verilen Kırmızı Oda, 42. bölümüyle 1. sezon finalini yapacak. Reyting yarışında cuma günlerinin en çok izlenen yapımı olan iddialı dizinin 2. yeni sezonu, Eylül 2021'de TV8'de seyircisiyle buluşacak.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gerçek hayatta yaşanan hikayelerden esinlenerek ekranlara uyarlanan Kırmızı Oda'nın sezon finali (42. bölümü), 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 21.00'de TV8'de yayınlanacak. Fakat daha öncesinde saat 20.00'de son bölümün özetinin ekranlara geleceğini hatırlatalım. Kırmızı Oda tüm bölümler izlemek için dizinin resmi Youtube kanalını ziyaret etmek mümkün.

Kırmızı Oda son bölüm neler oldu, hafızaları tazeleyelim: Zafer, babası Vahit'in ölümünün ardından hissettiği yalnızlık duygusunu Doktor Hanım'a açarken, çocukluğunda babası ile geçirdiği güzel günleri de Nurcihan ile birlikte yad eder.

Nurcihan, veraset için gelen avukatlar aracılığıyla otelin Vahit tarafından Mitra'ya bırakıldığını duyup aldatıldığını anlar. Bu gelişme üzerine Vahit'e bile açamadığı duygularını ilk defa Doktor Hanım ile paylaşır. Eski dostu Miço ile kavuşmanın sevincini yaşayan Sadi hikayesinin devamında Hamdi ile arasındaki buzları nasıl erittiğini Doktor Hanım'a anlatır.

2021-06-17-164933.jpg

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kırmızı Oda sezon final (42. bölüm) özeti: Babası Vahit Bey'in ölümünden sonra Mitra'nın babasının yasak aşkı olduğunu öğrenen Zafer, eşine geri dönme kararı alır ve doktor hanıma eşine aşık olduğunu söyler. Eşi Nihal el ele tutuşarak Doktor Hanım'a gelen Zafer, karşısında Mitra'yı görüyor. Ancak aralarındaki sorunun çözülmesi ve herkesin yoluna bakması mutlu bir son olacak gibi gözüküyor.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI KİMLER?

OGM Pictures'ın yapımcılığı üstlendiği, Banu Kiremitçi Bozkurt'un senaryosunu kaleme aldığı, Fırat Yükselir'in müziklerini yaptığı, Benal Tairi ve Ali Balcı'nın yönetmen koltuğuna oturduğu Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosunda; Binnur Kaya (Doktor Manolya Yadigaroğlu / Doktor Hanım), Yiğit Özşener (Zafer), Gülçin Kültür Şahin (Sekreter Tuna), Sezin Bozacı (Kafe Görevlisi Aynur), Baran Can Eraslan (Çaycı Hüseyin), Erkan Petekkaya (Sadi Mertoğlu-Konuk Oyuncu) gibi isimler yer alıyor.

2021-06-17-165019.jpg

KIRMIZI ODA NEREDE ÇEKİLİYOR

Bir bölümü ortalama 150 dakika süren Kırmızı Oda'nın çekimleri, İstanbul'un çeşitli mahallerinde ve semtlerinde yapılıyor. Doktor Hanım'ın kliniği, dizi-film platosu olarak kullanılan eski Beykoz Kundura Fabrikası'nda oluşturulan stüdyoda yer alıyor. Dizinin ve olayların çoğu burada gerçekleşir. Bunun haricinde İstanbul Boğazı manzaralı birçok mekan ve özellikle Ortaköy, Çamlıca Tepesi ve Şile sahillerine dizide yer veriliyor. Dış çekimlerin genellikle Asya Yakası'nda yer alan Beykoz ve Üsküdar ilçelerinde yapıldığını söylemek mümkün.

KIRMIZI ODA KONUSU NE?

Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004'te yayımlanan 'Madalyonun İçi' adlı kitabından televizyon ekranlarına uyarlanan Kırmızı Oda dizisinde, İstanbul'da psikiyatri kliniği sahibini ve bir psikiyatrist olan Doktor Manolya Yadigaroğlu'na ve diğer psikiyatrlara başvuran danışanların hikayeleri anlatılıyor.

2021-06-17-164919.jpg

KIRMIZI ODA SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN