Arka Sokaklar'ın 15. sezon finaline Ferhat'ın ağır intikamı damga vuruyor!

Arka Sokaklar'ın 15. sezon finaline Ferhat'ın ağır intikamı damga vuruyor!

Ekranların fenomen dizisi Arka Sokaklar, 15. sezon finalini cuma akşam ekranlara gelecek 594. bölümüyle yaz tatiline giriyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan'ın yer aldığı dizide, ifşa edilmenin cezasını kesmek adına harekete geçen Ferhat, ekipten ve Aycan'dan intikam alıyor. İşte, sezon finali son fragman...

Arka Sokaklar sezon finali özet, merak konusu oldu. Kanal D'nin lokomotif yapımlarından Arka Sokaklar, aradan geçen 15 yıla karşın reyting listesinde üst sıralarda yer almayı başarıyor. Cuma akşam ekranlara gelecek sezon finalinde; Savcı Faruk'un yerini bulmak için emniyet kırmızı alarmdadır. Aycan ise, Engin Müdür'ün bebeğini kaçırmak üzere pusudadır ve Ferhat Mazı hakkında ekibin işine yarayacak bir bilgiyi Ezgi'ye iletir.

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ 1. FRAGMAN

ARKA SOKAKLAR BİTTİ Mİ? YENİ SEZON NE ZAMAN?

31 Temmuz 2006 tarihinde yayın hayatına başlayan Arka Sokaklar dizisi, cuma akşamı yayınlanacak 594. bölümle 15. sezon finalini yapacak. Polisiye türünde sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi dinamik tutmayı başaran fenomen yapım, aradan geçen 15 yıl içerisinde birçok ünlü oyuncuyu da kadrosunda ağırladı. Yoğun geçen 15. sezonu 594. bölümle tamamlayan Arka Sokaklar dizisi, çekimlerine ara vererek yaz tatiline girecek ve Eylül 2021'de 16. yeni sezonuyla yeniden ekranlara gelecek.

SEZON FİNALİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'ın sezon finali (594. bölümü), 18 Haziran 2021 Cuma günü saat 21.00'de Kanal D'de seyircisiyle buluşacak. Ancak saat 20.00'de önceki bölümün özeti yayınlanacak. Arka Sokaklar tüm bölümler izlemek için kanalın web sitesine göz atabilirsiniz.

Arka Sokaklar son bölüm neler oldu, hatırlayalım: Savcı Faruk'u zora sokacak olan silinen Hulki'nin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Faruk'un önüne konularak Zeliha'nın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı'nın işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar.

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ 2. FRAGMAN

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Arka Sokaklar sezon final (594. bölüm) özeti: Arda, Cemal ve Ezgi trafik ekipleriyle birlikte görevdeyken kontrole girmek istemeyen Kazım, bir polise çarpıp kaçar. Ekibimiz Kazım'ı yakalar ve adliyeye sevk eder. Adliyeden kaçmak üzere plan yapan Kazım, insanları rehin alarak olay çıkarır. O sırada Pınar ve Ali, boşanma davalarını geri çekmek için adliyeye gelmiştir. Rıza Baba'da adliyededir. Pınar ve Ali'nin davasının düştüğünü öğrenen Rıza Baba tepkisini koyar. Bu sırada adliye binasında hareketlilik başlamıştır. Silah seslerini duyan Rıza Baba ve Ali irkilirler. Pınar Adliye'den dışarıya çıkartılır. Rıza Baba ve Ali içeride kalır. Aldığı yurt dışı bazlı proje teklifinin heyecanını yaşayan Tekin, bir de Zeliha'ya teklif gelmesiyle çifte mutluluk yaşar. Zeliha bir yanı buruk olsa da ayağına gelen bu fırsatı geri tepmek istememektedir. Hüsnü'nün de rızasını alarak Tekin ve Zeliha Almanya yolcusudur.

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI KİMLER?

Erler Film'in yapımcılığını üstlendiği, Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un senaryosunu yazdığı, Murat Evgin'in müziklerini yaptığı, Orhan Oğuz'un yönetmenliğini üstlendiği Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda; Zafer Ergin (Rıza Soylu / Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut Güneri), Özgür Ozan (Hüsnü Çoban), Alp Korkmaz (Ali Akdoğan), İlker İnanoğlu (Engin Balkan), Oya Okar (Selin Demirci), Ozan Çobanoğlu (Hakan Çınar), Merve Oflaz (Bahar Ayan), Yiğitcan Ergin (Cemal Şahin), Ela Yörüklü (Ezgi Vural), Tunç Oğuz (Arda Atik), Nazlı Tosunoğlu (Nazike Çekmen), Kerimhan Duman (Tunç Güneri), Yüsra Geyik (Zeliha Çoban / Zeliş), Onur Bay (Tekin Çoban), Ecem Öz (Şule Çoban), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla Soylu), Elvan Dişli (Pınar Soylu Akdoğan), Perihan Ünlücan (Başak Balkan), Gizem Terzi (Sinem), Gaye Gürsel (Esra) gibi isimler yer alıyor.

60caf56d933ccb378863cf25.jpg

ARKA SOKAKLAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Geniş oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Arka Sokaklar'ın çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde ve mahallerinde yapılıyor. İç mekan çekimleri genellikle Fatih ilçesinde bulunan Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde yapılıyor. Dış çekimler için Avrupa Yakası'nda Beyoğlu ve Şişli ilçeleri, Asya Yakası'nda ise Kadıköy ve Beykoz ilçeleri tercih ediliyor. Dış çekimlerin çoğunun Beykoz'da yapıldığını söylemek mümkün.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN