Maraşlı son bölümde Celal Kün'ün babası hurdacı çıktı

Maraşlı son bölümde Celal Kün'ün babası hurdacı çıktı

"Evet, sonsuza dek evet..." sözleriyle yayınlanan yeni fragmanda, Mahur ve Maraşlı arasında yaşananlar izleyicileri meraklandırdı. Celal Kün'ün içinde bulunduğu durumdan nasıl sıyrılacağı merak konusu olmaya başladı. İşte, yeni bölüm son fragman...

Maraşlı 23. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Maraşlı ve Hurdacı yüz yüze gelir. Maraşlı, silahını Hurdacı'ya doğrultur ve konuşmasını ister. Savcı Tolga, ekibi ile Hurdacı'nın mekanına baskın yapar. Hurdacı'nın babası olduğunu öğrenen Maraşlı'nın aklı soru işaretleriyle doludur. Maraşlı, babasının onu neden öldürmek istediğini öğrenebilecek midir? Hurdacı neden Maraşlı'nın peşindedir?

MARAŞLI 23. BÖLÜM 1. FRAGMANI

23-bolum-foto-galeri-1624025859295.jpg

23. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Güçlü oyuncu kadrosuyla ilgiyle takip edilen Maraşlı'nın 23. bölümü, 21 Haziran 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de yayınlanacak. Fakat saat 20.00'de önceki bölümün özetinin ekranlara geleceğini belirtelim. Maraşlı tüm bölümler izlemek için dizinin Youtube kanalına göz atmak mümkün.

Maraşlı son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Nevzat, Mehmet İnce dosyasına kendi fotoğrafını koyar. Savcı Tolga, Nevzat'ı sorguya çeker ama istediği bilgilere ulaşamaz. Savcı, Mehmet İnce dosyasına daha fazla kafayı takmaya başlar. Hurdacı ve Savaş, Mehmet İnce dosyasının Savcı'da olduğunu öğrenir. Dosyayı Savcı'dan almak için plan yaparlar.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 23. bölüm özeti: Mahur, Zeliş'le okulda buluşur. Mahur, Zeliş'in hala Celal Kün'ün Hilal ile evlenmesinden yana olduğunu anlar. Mahur'un, Celal Kün'ün evlilik teklifine cevap vermeden önce görüşmesi gereken bir kişi daha vardır. Mahur, Maraşlı'ya "Evet" diyecek midir? Hurdacı, Savaş'a polisler mekanını bastığı için sinirlidir ve ölüm emrini verir. Hurdacı'nın adamları Savaş'ın mekanını tarar. Savaş ve Hurdacı restleşir. İkili arasında artık savaş başlamıştır. Kazanan kim olacaktır? Savaş, Celal Kün'ün Mehmet İnce olduğundan şüphelenir ve harekete geçer. Maraşlı'nın en yakınlarından bu gerçeği öğrenmek ister. Fuad ve Mahur'un peşine takılır. Savaş, Celal Kün'ün Mehmet İnce olduğunu öğrenecek midir? Fuad ve Mahur'u bekleyen büyük tehlike nedir?

MARAŞLI 23. BÖLÜM 2. FRAGMANI

23-bolum-foto-galeri-1624025862913.jpg

MARAŞLI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatını onu iyileştirmeye adayan, gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Kahraman Maraşlı eski asker Celal Kün, bir gün istemeden bir cinayete tanık olan fotoğrafçı Mahur Türel ile tanışır. Hayatını kurtarması üzerine Mahur'un babasının kızının hayatını koruması için Maraşlı'ya yaptığı teklifle hepsinin hayatında yepyeni bir sayfa açılır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN