Ada Masalı konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Haziran ile Poyraz'ın romantik hikayesi

Ada Masalı konusu ne, oyuncuları kimler, nerede çekiliyor? Haziran ile Poyraz'ın romantik hikayesi

Star TV'nin yeni yaz dizisi 'Ada Masalı, 15 Haziran 2021 Salı günü izleyicisiyle buluşuyor. Çekimleri İzmir'in Sığacık ilçesinde yapılan dizide, şehirli 'Haziran' ile adalı 'Poyraz'ın aşkı ekranlara gelecek. İşte, Ada Masalı hakkında bilgiler...

Ada Masalı hangi kitaptan uyarlama, merak konusu oldu. Yaz aylarının gelmesiyle birer birer sezon finali yapan yüksek bütçeli dizilerin yerini yaz dizileri alıyor. Genel olarak yaz sezonda romantik komedi ya da eğlence odaklı diziler ekranlara gelirken, Star TV'nin yeni yaz dizisi 'Ada Masalı' adeta ters köşe yaptı. Romantik ve dram türündeki dizinin yaz sezonunda reyting yarışında nasıl performans göstereceği merakla bekleniyor.

ADA MASALI 1. BÖLÜM FRAGMANI

ADA MASALI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Seyircileri evlerinden alıp rüya gibi bir atmosfere götürmeyi vaat eden Ada Masalı dizisi, 15 Haziran 2021 Salı günü saat 20.00'de Star TV'de yayınlanacak. Ada Masalı tüm bölümler izlemek için ücretsiz online platform Puhu TV'yi ziyaret edebilirsiniz.

Sımsıcak bir başlangıcın ilk sinyallerinin verildiği tanıtım, sosyal medyada da büyük beğeni topladı. Fragmanda, ilk kez bir projede bir araya gelen Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz'un uyumu dikkat çekti. Ada Masalı dizisinin kitap uyarlaması olmadığını belirtelim.

ADA MASALI KONUSU NE?

Şehirli, başarılı iş insanı Haziran ile adanın yakışıklı ve yardımsever genci Poyraz'ın Kırlangıç Adası'nda kesişen yollarını konu alan Ada Masalı dizisi, zıt karakterlere sahip ikilinin anlaşmazlıklardan doğacak aşklarını seyirciyle buluşturacak.

Şehir hayatını seven, "Şehirden başka bir yerde yaşayamam, kendimi kaybedecek kadar da aşık olamam" diyen Haziran ile arazisini satmaya ikna etmeye geldiği doğma büyüme adalı olan Poyraz'ın hikayesi anlatılacak.

ada-masali-1-9.jpg

ADA MASALI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Yeşim Çıtak ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı, müziklerini Çağan Şengül, Işıl Ayman ve Cem Öğet'in yaptığı, yönetmen koltuğuna Ali Bilgin'in oturduğu Ada Masalı oyuncu kadrosunda; Ayça Ayşin Turan (Haziran), Alp Navruz (Poyraz), Özge Demirtel (Biricik), Rami Narin (Alper), Anıl Cem Kenar (Hakan), Beril Pozam (İdil), Nihan Büyükağaç (Selma), Merve Nur Bengi (Melisa), Bülent Çolak (Görkem), Bedia Ener (Aliye), Mesut Özkeçeci (Doygun), İpek Tenolcay (Zeynep), Fatih Yücebağ (Sadık), Bensu Begoviç (Duygu), Eren Devrim (Mert), Mustafa Aran (Burak) gibi isimler yer alıyor.

ADA MASALI NEREDE ÇEKİLİYOR?

İzleyenleri hem romantik hikayesi, hem de büyülü ada atmosferiyle etkilemeyi hedefleyen Ada Masalı dizisinin çekimleri İzmir'in Sığacık ilçesinde yapılıyor.

Dizide adı geçen Kırlangıç Adası, Yunanistan'a bağlı adalardan biridir. Dizide mekanın bir ada olduğundan söz edilse de çekimler adada yapılmıyor.

Yunanistan'ın Teselya bölgesine bağlı olan Kırlangıç Adası, Ege Denizi'nde yer alan Şeytan Adaları'nın bir parçası.

Adadan sorumlu yerel yönetim olan Kırlangıç Belediyesi, Kırlangıç Adası'nın yanı sıra Adelfoi, İblislik, Keçi, Güvercin, Biber, Psathoura ve İskandil adalarını da barındırıyor.

ada-masali-1-8.jpg

ADA MASALI SON BÖLÜM İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN